Search
Close this search box.
1686588680754
VREME ČITANJA: 1 min

Odlični rezultati mlađih selekcija Fapa

Da se fudbal na velika vrata vratio u Priboj pokazatelj su odlični rezulatati FK Fap.
Prva ekipa se nakon dugo godina vratila u Srpsku ligu „Zapad“ i na kraju zauzela visoko treće mesto iza Smedereva i Borca iz Čačka. Fap je posle 30 odigranih utakmica osvojio 57 bodova uz 16 pobeda, 9 nerešenih susreta i samo 5 poraza. Ovo je bila povratnička sezona i odlično je odrađena. Ukoliko ambicije za sledeću ponovo budu visoke, svašta je moguće u gradu na Limu.
Ipak ono što sve ljubitelje fubala raduje u Priboju su i veoma dobri rezultati mlađih selekcija FK Fap. Omladinci su u Drugoj omladinskoj ligi „Zapadno-Moarvska“ grupa zauzeli drugo mesto iza prvaka Takova iz Gornjeg Milanovca i izborili plasman u baraž. Protivnik Fapu za ulazak u Prvu  Omladinsku ligu Zapad je bila drugoplasitrana ekipa iz „Podunavsko-Šumadijske“ grupe Šumadija iz Toponice. Tim iz Priboja je bio bolji, pobedio sa 3:1 i plasirao se u viši rang.
Uspešni su bili i kadeti. U Drugoj Kadetskoj ligi „Zapadno-Moravska“ grupa B Fap je zauzeo prvo mesto, pa se za plasman u Prvu Kadetsku ligu zapad borio protiv prvaka grupe A Rudara iz Kosovske Mitrovice. Kadeti Fapa su zabeležili istovetnu pobedu kao i omladinci, rezulatom 3:1 savladan je Rudar i izboren plasman u viši rang.
Sve čestitke ljudima u klubu na sjajnoj organizaciji, uspešnim rezultatima i naravno želja da tako nastave i u sledećim sezonama.
Foto: FK Fap

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad