Search
Close this search box.
1685174664591
VREME ČITANJA: 1 min

Završetak sezone u SLV

U subotu se igra poslednje 30. kolo Srpske lige „Vojvodina“.
Što se tiče takmičarskog dela u SLV sve je bilo poznato pre ovog poslednje kola. Tekstilac je osvojio prvo mesto i plasirao se u Prvu ligu Srbije. Radnički je pobedom u Zrenjaninu u prošlom kolu nad Stanišićem obezbedio opstanak, a goste poslao u zonu. Ipak biće zanimljivih duela u poslednjem kolu.
Prva utakmica je odigrana već danas u Novim Banovcima gde je domaći Omladinac sa ubedljivih 5:0 pobedio Radnički. Kabel u Novom Sadu dočekuje Borac iz Šajkaša i to bi mogao da bude rezultatski neizvestan susret. U Pančevu aktuelni osvajač Kupa Vojvodine Dinamo igra protiv Tekstilca prvaka SLV.
Podunavac dočekuje Naftagas iz Elemira koji će probati da se pobedom u gostima i eventualnim porazom Borca u Novom Sadu u debitantskoj sezoni dočepa drugog mesta. U komšijskom derbiju u Staroj Pazovi igraju Jedinstvo i 1.Maj iz Rume.
Stanišić se od srpskoligaškog društva oprašta duelom protiv OFK Bečeja. U Adorjanu Tisa je blagi favorit protiv Hajduka iz Kule. U ovom kolu je slobodna ekipa OFK Bačke. Sve utakmice počinju od 17 i 30.
Foto: ZR Klik

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina