Search
Close this search box.
1686299717178
VREME ČITANJA: 1 min

Danas prva utakmica Regionalnog kupa UEFA

Selekcija FS Beograda na megdanu Zlinu iz Češke.
Amaterska selekcija FS Beograda u ponedeljak je počela pripreme, a u sredu otputovala za Španiju gde će danas odigrati prvu utakmicu Regionalnog kupa UEFA. Protivnik našem predstavniku biće predstavnik Češke Zlin. Utakmica se igra od 17 časova na stadionu ”A Lomba” u gradu Pontevedre koji se nalazi u španskoj pokrajini Galicija. U grupi sa Beogradom i Zlinom su još prestavnici Poljske-Donja Šleska i Portugala-Lisabon. U grupi A se nalaze Galicija (Španija), Bavarska (Nemačka), Kanton Zenica-Doboj (BiH) i amaterska reprezentacija Republike Irske. Pobednici grupa će se sastati u finalu.
Na spisku selektora Gorana Jankovića su sledeći igrači: Aleksandar Bojović (Studentski grad) i Filip Novaković (Jedinstvo Surčin) golmani, Dejan Vukić (Zemun), Ognjen Marinković (OFK Beograd), Marko Maksimović (Jedinstvo Surčin), Mladen Miljković (Brodarac), Aleksa Rašković (BASK TEK), Miljan Tošković (Torlak), Uroš Pavlović (BASK TEK), Miloš Šarić (Torlak), Nemanja Vuković (Torlak), Milan Kolarević (Sinđelić), Daniel Avramović (BASK TEK), Dimitrije Filipović (Radnički Obrenovac), Željko Krstović (Studentski grad), Alem Bajrami (PKB Padinska Skela), Marko Gavrilović (BASK TEK), Boris Janković (Radnički Obrenovac), Marko Ognjanović (PKB Padinska Skela) i Dimitrije Gavrilović (Studentski grad).
Drugi meč Beograd igra 11.juna protiv predstavnika Poljske na istom stadionu kao i prvu utakmicu. Treći i nadamo se odlučujući meč za prolaz dalje Beograd igra 14.juna protiv predstavnika Portugalije selekcije Lisabona na stadionu ”Balta Portanovo”.
Foto: FS Beograda

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd