Search
Close this search box.
1686235809588
VREME ČITANJA: 1 min

Zrenjaninci najbrojniji u timu kola

Imamo i najbolji tim 29. kola Srpske lige „Vojvodina“.
U derbiju začelja Radnički je u Zrenjaninu deklasirao Stanišić sa 5:0 i izborio opstanak u ligi, a goste poslao u niži rang. Tri igrača tima iz grada na Begeju su u timu kola. Špic Stefan Popov je dao dva gola, vezista Uroš Markoski jedan, dok je štoper Zoran Šemić odlično komandovao odbranom.
Naftagas, Borac i Kabel imaju po dva igrača . Elemirci su sigurnom igrom savladali Dinamo iz Pančeva sa 4:1 uz tri gola levog krila Miloša Savanovića i jedan pogodak kapitena i desnog beka Nikole Grbića. Borac je u Šajkašu pobedio Podunavac iz Belegiša sa 3:1. Napadač Strahinja Krsteski je dao dva gola, dok je u odbrani Igor Mirković odlično odigrao. U našem timu je na poziciji levog beka. Kabel je sa 3:2 u Kuli pobedio domaći Hajduk. Vezista Dragan Kokanović je uz postignut gol bio igrač utakmice, dok je u odbrani neprelazan bio štoper Aleksa Batos.
Na golu je Nikola Grčić, čuvar mreže OFK Bačke koji je najzaslužniji što je njegov tim igrao nerešeno 1:1 sa Tekstilcem u Odžacima. Tisa iz Adorjana je u gostima pobedila OFK Bečej rezultatom 5:2. Desno krilo Igor Kudrić je svom nekadašnjem timu dao dva gola i imao jednu asistenciju.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Zrenjaninci najbrojniji u timu kola

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina