Search
Close this search box.
1686230646599
VREME ČITANJA: 1 min

Tri igrača Budućnosti iz Dobanovaca predvode tim kola

Izabran je najbolji tim 30. kola Srpske lige „Beograd“.
Odigrano je polsednje ovosezonsko kolo SLB. Budućnost je u Dobanovcima sa 6:0 pobedila Prvu iskru iz Bariča. Tri igrača domaćih su u najboljih jedanaest. Desni bek Slobodan Lučić je dao dva gola i imao jednu asistenciju, levi bek Mihailo Radojčić je bio strelac jednog od golova, kao i mladi špic Aleksandar Križan.
Po dva igrača u timu kola imaju Teleoptik, Radnički iz Obrenovca i Studentski grad. Teleoptik je sa 3:0 savladao Torlak uz jedan gol napadača Marka Lekića, kao i veziste Đorđa Petrovića. Radnički je na Bulbulderu bio siguran protiv domaće Zvezdare rezultatom 5:2. Štoper Jovan Kačarević i vezista Arsen Knežević su se po jednom upisali u listu strelaca. Na Carevoj ćupriji BASK je poražen od Studentskog grada sa 3:1. Štoper Marko Džodan je dao jedan od golova za Studente, dok je na golu gostiju bio odličan golman Nikola Terzić.
Krilne pozicije pokrivaju Andreja Lazović iz Zemuna na levoj strani kao strelac u pobedi protiv Borca iz Lazarevca i na desnoj strani Ivan Tejić strelac za Brodarac protiv Ušća.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Tri igrača Budućnosti iz Dobanovaca predvode tim kola

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE