Search
Close this search box.
fk_jedinstvo_1936_krusevac
VREME ČITANJA: 1 min

Kruševljani na bod od titule u Zoni Zapad

Kolo pre kraja sezone Zona Zapad je jedina u kojoj nije poznato ime prvaka, odnosno ekipe koja će od leta igrati u Srpskoj ligi Istok.
Fudbaleri Jedinstva 1936 napunili su do vrha mrežu Jedinstva u Mijatovcu 0:7. Kruševljani kolo pre kraja imaju 2 boda prednosti ispred Rembasa koji je kao domaćin odigrao 1:1 sa Slogom iz Despotovca.
Jedinstvo je na 1. mestu sa 69 bodova, dok je Rembas drugi sa 2 boda manje. Kruševljane od titule deli jedan bod kako bi osigurali titulu u slučaju da Rembas u poslednjem kolu slavi u Trsteniku. U međusobnim duelima Jeidnstvo je ove sezone oba puta bilo bolje od Rembasa.
Morava 1918 je u Ćupriji deklasirala Mladi Borac rezultatom 7:1 i preuzela 3. poziciju ispred Trstenikka koji je kao gost odigrano nerešeno (1:1) sa ekipom Majdevo – Kupci.
Kušiljevo je bilo ubedljivo protiv OFK Lugomira, kao i Orlovi koji su na gostovanju slavili u Aleksandrovcu protiv Župe (2:6).
Zanimljivo je bilo i u Zleginju gde je Vinogradar pobedio Blagotin sa 3:2 za potvrdu 5. mesta na kraju sezone Zone Zapad.

Možda vas zanima

TABELA zone zapad