Search
Close this search box.
1683328262275
VREME ČITANJA: 1 min

Četiri kluba kažnjena, poznati novi srpskoligaši

Pred poslednje 30. kolo Beogradske zone mnogo toga je poznato.
FS Beograd je u subotu kaznio četiri kluba sa oduzimanjem po četiri boda zbog nečasnih ranjih na mečevima tih klubova. Oduzimanjem bodova su kažnjeni Šušnjar, Zuce 2019, Barajevo i Napredak iz Medoševca. Najviše na gubitku je Šušnjar koji je ostao bez šansi u borbi za ulazak u Srpsku ligu. Duel sa ekipom Leštana biće revijalnog karaktera pošto su gosti već ispali iz lige.
Vodeći PKB dočekuje ekipu Sremčice koja je takođe ispala iz lige. Bez obzira na rezultat u Padiskoj Skeli će biti slavlje zbog plasmana domaćina u Srpsku ligu. Slično će biti i podno Kalemgdana. GSP Polet je takođe izborio plasman u viši rang. Tim sa Dorćola će u svečanoj atmosferi ugostiti poslednjeplasirani Kosmaj.
Sve ostalo je jasno. OFK Žarkovo dočekuje Napredak iz Medoševca u meču u kome je favorit. Barajevo na domaćem terenu igra protiv Lokomotive iz Železnika. Gosti su se oprostili od Srpske lige. Derbi sredine terena je u Zucama gde domaćin igra protiv OFK Mladenovca.
Boleč i Komgrap igraju utakmicu za prestiž jer su oba tima u sigurnoj zoni. Isto važi i za duel na Lionu gde se sastaju Hajduk i Crvena zvezda iz Malog Mokrog Luga. Sve utakmice se igraju danas sa početkom od 17 časova.

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone