Search
Close this search box.
1685819599809
VREME ČITANJA: 2 min

Romantičari u Prvoj ligi Srbije /FOTO-VIDEO/

Gosti iz Borče nisu izašli na megdan, čeka se zvanična odluka Saveza!
Meč je bio zakazan za danas od 17 časova kao i sve utakmice poslednjeg kola. Nažalost gosti iz Borče se nisu pojavili na stadionu, kao što su i najavljivali prethodnih dana, a konačna odluka je izgleda ipak doneta danas. Igrači OFK Beograda uredno su odradili zagrevanje, u predviđenom roku zajedno sa sudijskom trojkom izašli na teren i pošto gostiju nije bilo sudije su označile kraj meča. Veliko slavlje fudbalera sa Omladinskog stadiona i nekoliko stotina navijača moglo je da počne. Treba ipak reći da je na tribinama bilo veselo i dosta vremena pre zvaničnog termina početka utakmice.
Kada utakmica zvanično bude registrovana 3:0 za domaće OFK Beograd će biti član Prve lige. Za sada je FS Beograda izdao saopštenje u kome se kaže da će se zvanični epilog ovog neodigranog meča znati u narednih par dana.
OFK Beograd je sezonu završio na prvom mestu. U drugom delu sezone imao je impresivan niz od 14 pobeda i 1 nerešene utakmice. U direktnom duelu bio je bolji od Zemuna na njegovom terenu sa 1:0. Oba tima su prvenstvo završila sa 67 bodova, ali su Romantičari na prvom mestu zbog boljeg međusobnog skora. Nakon neodigrane utakmice protiv BSK i ulaska u Prvu ligu trener ekipe sa Karaburme Simo Krunić je rekao:
„Čestitao bih svim igračima, i onima koji su odigrali prvi deo prvenstva, i naravno onima koju su odigrali nastavak prvenstva. Ovo su izgurali igrači uz podršku stručnog štaba. Ne možemo da se ne zahvalimo novoj upravi koja je došla. Imali smo odlične uslove, dva puta smo išli na pripreme. Naravno bitna je i finansijska sigurnost koju je donela nova uprava. Žao nam je što nismo odigrali ovu utakmicu, BSK iz Borče se nije pojavio, oni imaju svoje razloge. Ipak mislim da smo zasluženo ušli u Prvu ligu. Sve čestitke i ekipi Zemuna bili su odličan protivnik. Na kraju zahvalnost i našim navijačima na sjajnoj podršci tokom čitave sezone“.
BSK iz Borče je definitivno ispao iz lige. Nisu se pojavili na utakmici poslednjeg kola kao što su i najavili. Imaju neke svoje razloge, opravdane ili ne, nije naše da sudimo o tome.
https://www.youtube.com/watch?v=uAVIf81qBPM&t=8s

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE