Search
Close this search box.
1685696161717
VREME ČITANJA: 2 min

Trenutak istine SLB

Poslednje 30. kolo Srpske lige „Beograd“ doneće rasplet pre svega na vrhu.
Sve utakmice SLB se igraju u subotu sa početkom od 17 časova. Borba za ulazak u Prvu ligu je na vrhuncu. Dve prvoplasirane ekipe OFK Beograd i Zemun imaju isti broj bodova, ali su Romantičari u prednosti zbog boljeg međusobnog skora. Na Omladinskom stadionu OFK Beograd će ugostiti BSK iz Borče. Pobeda domaćina znači i plasman u viši rang, dok bi tada gosti sigurno ispali. Borčani moraju da pokušaju da učine prekatično nemoguću stvar, da pobede na Karaburmi i tako sačuvaju šanse za opstanak. Drugoplasirani Zemun gostuje davno otpisanom Borcu iz Lazarevca i sve osim ubedljive pobede gostiju bilo bi veliko iznenađenje. Ipak ni pobeda Zemuncima ne garantuje uspeh.
Sinđelić dočekuje Jedinstvo iz Surčina i pobedom je siguran u opstanak. Gosti su svoje probleme rešili pobedom u prošlom kolu. Studentski grad ima samo bod više od BSK-a. Studenti gostuju kraj Careve ćuprije ekipi BASK-a. Sa pobedom gost je takođe siguran u opstanak, bilo koji drugi rezultat znači strepnju i osluškivanje šta se dešava na Karaburmi. Radnički iz Obrenovca se sa tri uzastopna trijumfa podigao iznad crte, ali je u istoj situaciji kao Studentski grad. Obrenovčani gostuju dobroj ekipi Zvezdare.
U nekim kombinacijama rezultata možda bi Ušće moglo da se nađe u problemu, ali to je u domenu teorije. Ušće će ugostiti ekipu Brodarca. U Zemunelu Teleoptik je domaćin Torlaku. Ovde bi mogli da gledamo dobar meč. Budućnost će u Dobanovcima dočekati ekipu Prve iskre iz Bariča. Oba tima su prebrinula sve brige pa mogu da odigraju opušten meč za svoju dušu i naravno navijače.
Foto: FK Zemun

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE