Search
Close this search box.
1685698213191
VREME ČITANJA: 2 min

Smederevci i Čačani nastavak trke

Uzbudljiva završnica Srpske lige „Zapad“.
U pretposlednjem 29. kolu SLZ može mnogo toga bti rešeno, no da li će? Vodeće Smederevo sa bodom prednosti u odnosu na Borac odrađuje poslednju utakmicu kazne neigranja na svom terenu. Ponovo će u Kostolcu Smederevci biti domaćini, ugostiće ekipu Reala iz Podunavaca i biće apsolutni favoriti. Gosti za sada nisu u problemu. Ali bi poraz mgao da im zakomplikuje situaciju pred poslednje kolo. Drugoplasirani Borac iz Čačka gostuje Rađevcu u Krupnju koji se bori za opstanak. Pobeda je imperativ za oba sastava.
Borba za opstan je takođe neizvesna. Čak pet ekipa će napustiti ligu na kraju prvenstva. Mladi radnik u Požarevcu dočekuje dobru ekipu Poleta iz Ljubića. Trijumf domaćina ostavlja iznad zone ispadanja i obezbeđuje dobru poziciju pred poslednje kolo. Derbi začelja je u Arilju gde poslednjeplasirana Budućnost je domaćin Mačvi iz Bogatića. Domći tim se odavno oprostio od Srpske lige, gosti još imaju neke teoretske šanse. Sloga u Bajinoj Bašti jednostavno mora da savlada ekipu Tutina da bi mogla da računa da uz povoljan sled okolnosti može da ostane u ligi.
U Požegi domaća Sloga je favorit protiv imenjaka iz Kraljeva. Gosti su u zoni ispadanja i za njih na ovom meču igra samo pobeda. OFK Mihajlovac će ugostiti Fap iz Priboja. Mihajlovčani nisu teoretski obezbedili opstanak, ali ne bi trebali da imaju problema. Fap je visoko plasiran shodno kvalitetu koji poseduje. Gornji Milanovac je mesto duela između Takova i Budućnosti iz Valjeva. Valjevci su u sličnoj situaciji kao fudbaleri OFK Mihajlovca.
Sve utakmice se igarju sutra sa početkom od 17 časova i 30 minuta.
Foto: FK Polet Ljubić

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad