Search
Close this search box.
1685516679887
VREME ČITANJA: 2 min

Kraljevčani i Smederevci sa po dva igrača u timu kola

Izabran je najbolji tim 28. kola Srpske lige „Zapad“.
Po dva igrača u idealnih jedanaest imaju Sloga iz Kraljeva i Smederevo. Kraljevčani su sa 3:0 pobedili imenjaka iz Bajine Bašte i ostali u trci za opstanak u ligi. Napadač Luka Jovanić je dao jedan gol i bio najbolji igrač utakmice, dok je dobru partiju prikazao i desni bek Miloš Popović. Smederevo je u nadohnadi vremena slavilo u Tutinu protiv domaćina rezulatatom 2:1. Štoper Miroljub Kostić i levi bek Nenad Sević su odlično odigrali i dali doprinos velikoj pobedi. Bez obzira na poraz i dva primljena gola golman Tutina Kadir Hajrović je sjajnim odbranama doprineo da njegov tim ne doživi ubedljiv poraz.
Borac je u Čačku nakon preokreta savladao OFK Mihajlovac sa 3:2. Vezista Nikola Vujičić je postigao jedan pogodak i bio prvi igrač utakmice. Sa druge strane špic OFK Mihajlovca Filip Kuzmanović je postigao oba gola za svoj tim i bez obzira na poraz, zasluženo se našao u idealnom timu kola.
Polet iz Ljubića je sa 2:1 pobedio Real iz Podunavaca uz jedan gol levog krila Gradimira Grujičića. Mladi radnik je u Požarevcu bio bolji od otpisane Budućnosti iz Arilja sa 4:1 i tako za sada se našao iznad crte ispadanja u zonu. Jedan od golova za tim iz Požarevca je dao Miroslav Stanić, desnokrilni napadač.
U derbiju začelja Mačva je u Bogatiću odigrala nerešeno 1:1 sa Rađevcom iz Krupnja. Štoper domaćih Vladimir Tomić je odlično komandovao odbranom svoga tima. Nie bilo pobednika ni u meču Fapa i Sloge iz Požege. U Priboju je rezultat bio 1:1, a mesto u najboljih jedanaest je zaslužio mladi vezista Pribojaca Jasin Rašljanin.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad