Search
Close this search box.
1685459352572
VREME ČITANJA: 2 min

Đorđe Šaponja najbolji igrač 27. kola SLZ

Fudbaler Mačve iz Bogatića je glasovima posetilaca našeg portala izabran za najboljeg u 27. kolu Srpske lige „Zapad“.
U pobedi protiv OFK Mihajlovca u gostima od 2:0 ofanzivni vezista Mačve bio je jedan od strelaca. O dobijenom priznanju Đorđe Šaponja je rekao:
Znači mi pre svega zbog samopouzdanja i svakako jedna lepa nagrada za uložen trud i rad u prethodnom periodu“.
U prethodnom kolu na domaćem terenu Mačva je igrala nerešeno protiv Rađevca iz Krupnja:
Pobeda protiv Rađevca bi nam obezbedila dosta bolju situaciju na tabeli. Nažalost  utakmica je završena nerešenim rezultatom i poništen nam je moj gol iz jako diskutabilne situacije. No,  idemo dalje i daćemo sve od sebe da u poslednja dva kola ostvarimo dve pobede u nadi da će i rezultati ostalih ekipa biti povoljni za nas”.
Svoj učinak u Srpskoj ligi naš sagovornik komentariše ovako:
Trebalo mi je malo vremena da se priviknem na seniorske takmičarske utakmice. Mislim da sam poboljšavao kvalitet igre iz utakmice u utakmicu kako je teklo prvenstvo. Verujem da mogu još dosta da napredujem i  da dobre igre tek slede”.
Naravno na samom kraju ovog razgovora zamolili smo Đorđa i da nam se malo bliže predstavi:
Prve fudbalske korake načinio sam  upravo u Mačvi iz Bogatića. Onda sledi prelazak u POFK  Savacium Šabac, zatim u Vojvodina gde sam proveo skoro 3 godine. Posle toga dolazim u Radnički iz Sremske Mitrovice gde sam nastupao za omladince i ubrzo prebačen u prvi tim. Od februara meseca ove godine poslat sam na pozajmicu u Mačvu iz Bogatića”.
Foto: lična arhiva Đ.Š.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad