Search
Close this search box.
1685308133682
VREME ČITANJA: 2 min

Podela bodova u Rumenci

Jedinstvo – Železničar 2:2
Stadion: FK Jedinstvo u Rumenci, gledalaca: 200, strelci: 0:1 Bosnić 5.minut, 1:1 Jelić 40.minut, 2:1 Samardžić 48.minut, 2:2 Bosnić 83.minut, sudija: Miloš Ivanović, pomoćnici: Nemanaj Bošković i Zoran Rapoti, žuti kartoni: Jelić, Đekić, Pantić (Jedinstvo), Bosnić, Sudžum , Saračević (Železničar).
Jedinstvo: Marković, Jelić (Trkulja), Đekić, Topić, Pantić (Šavija), Samardžić, Petrović (Jovišić), Ivan (Zekić), Trpčević (Zirić), Senderak, Janjić.
Železničar: Milinović, Grković (Bajić), Bosnić, Bubalo (Vučković), Matijević, Sudžum, Radman, Trbović, Živanović, Šahurić, Saračević.
Odlična fudbalska predstava u Rumenci, u derbi susretu 28. kola Vojvođanske lige „Jug“. Gosti su bolje počeli i poveli praktično iz prve akcije. Posle napada po levoj strani u 5.minutu stvorila se gužva pred golom domaćih, a najbolje se snašao Bosnić i sa par metara smestio loptu u mrežu 0:1. Igralo se inače po teškom i klizavom terenu jer je pre meča padala ozbiljna kiša, kao i tokom većeg dela prvog poluvrmena.
Imali su fudbaleri iz Inđije još par prilika da povećaju vođstvo. U 37.minutu nisu iskoristili ni jedanaesterac. Udarac Matijevića sa bele tačke odbranio je golman Jedinstva Marković. Kazna za promašaje je stigla u 40.minutu. Dosuđen je slobodan udarac na 20 metara od gola gostiju. Odlično je šutirao Jelić i postigao efeketan pogodak 1:1. Ovim rezultatom se i otišlo na odmor.
U nastavku novi šok za tim iz Inđije. Odličan pas Jelića iza leđa odbrane gostiju i rutinska egzekucija Samardžića. Iskusni Milinović bio je nemoćan 2:1. Do kraja utakmice razvila se otvorena borba. Bilo je prilika na obe strane. Železničar je usepo jednu da iskoristi. Posle napada sa desne strane u 83.minutu Matijević je uposlio Bosnića koji je ušao u kazneni prostor i šutem u dalji ugao matirao Markovića 2:2.
Poslednji minut meča je doneo sudar glavama dva igrača domaćih Jelića i Ivana, pomoć im je ukazivana više od 10 minuta. Na kraju su ih kola hitne pomoći odnela sa terena. Ipak kako smo kasnije čuli ipak se na svu sreću ne radi o ozbiljnijim povredama.
U pretposlednjem 29. kolu Železničar dočekuje Dunav iz Starih Banovaca, dok će Rumenčani u Kovilj na duel sa Šajkašem.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”