Search
Close this search box.
1685174664591
VREME ČITANJA: 1 min

Bitka za opstanak I dalje traje

Zrenjaninci u gostima, Stanišić čeka Rumljane.
Ovog vikenda se igra 28. kolo Srpske lige “Vojvodina”. Prvak se odavno zna, to je Tekstilac iz Odžaka. Mnogo je zanimljivija borba oko opstanka. Iz lige će ispasti samo jedna ekipa pošto je Radnički iz Sombora još na polusezoni istupio iz takmičenja. Dva tima se bore za opstanak Radnički iz Zrenjanina i Stanišić. Zrenjaninci trenutno imaju tri boda više. Oba tima će svoje utakmice odigrati u nedelju. Svi mečevi počinju u 17 časova, osim nedeljnog u Novom Sadu.
Danas se igraju dve utakmice. U Bačkoj Palanci OFK Bačka će ugostiti Naftagas iz Elemira, dok će u Staroj Pazovi Jedinstvo biti domaćin lideru Tekstilcu. Gosti su u oba ova duela blagi favoriti.
Nedelja donosi još pet mečeva. Prvi duel je kraj Štranda gde će Kabel ugostiti ekipu Bečeja. Zrenjaninski Radnički gostuje Tisi u Adorjanu i svim silama će želeti da zabeleži izuzetno važnu pobedu. Ipak uloga favorita je na domaćinu. Stanišić dočekuje dobru ekipu Prvog Maja iz Rume. Domaćinu gori pod nogama, dok gosti sa kvalitetnim timom dolaze da se nadigravaju.
Još dva susreta se igraju u nedelju, ali oni nemaju rezultatski značaj osim prestiža i naravno sportske želje za pobedom. Zanimljiv meč bi trebalo da bude u Šajkašu gde igraju Borac i Hajduk iz Kule. Domaći Podunavac u Belegišu ima ulogu favorita protiv Dinama iz Pančeva. U ovom kolu je slobodan Omladinac iz Novih Banovaca.
Foto: ZR Klik

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Bitka za opstanak I dalje traje

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina