Search
Close this search box.
348370927_1237512146737067_9167137602968768684_n
VREME ČITANJA: 2 min

Tri fudbalera Naftagasa u idealnom timu kola

U najboljih jedanaest 27. kola Srpske lige Vojvodina, Naftagas ima tri predstavnika, Radnički iz Zrenjanina dva, Tisa, Omladinac, Tekstilac, Dinamo 1945, Bečej 1918 i Podunavac po jednog.
TIM 27. KOLA:
Odbrana:
Golman: Nikola Galin (Naftagas – Elemir), levi bek: Igor Stepančev (Tisa – Adorjan), štoper: Zoran Šemić (Radnički – Zrenjanin), štoper: Marko Samardžić (Naftagas – Elemir), desni bek: Vukašin Marković (Dinamo 1945 – Pančevo).
Sredina:
Vezni igrači: Vladimir Stepanov (Naftagas – Elemir), Nikola Tedić (Bečej 1918), Kosta Spasić (Podunavac – Belegiš), Vladimir Jeftić (Radnički – Zrenjanin).
Napad:
Centarfori: Đurađ Dobrijević (Omladinac – Novi Banovci), Aleksandar Vlaisavljević (Tekstilac – Odžaci).
Treći put u timu kola su Samardžić i Dobrijević, po drugi put su tu Stepančev, Marković, Tedić i Spasić, dok su po prvi put ovog proleća u timu kola Galin, Šemić, Stepanov, Jeftić i Vlaisavljević.
Naftagas ima trojicu fudbalera u timu kola, a u ovom kolu su na svom terenu bili uspešniji od Jedinstva iz Stare Pazove (2:1). Golman Galin se istakao na tom meču sa nekoliko sjajnih intervencija, a Samardžić i Stepanov su bili precizni i tako doneli trijumf timu i vrha tabele.
Tekstilac i Omladinac su podelili bodove (1:1), a iz tog meča izdvojeni su napadači oba tima, sa jedne strane Vlaisavljević, a sa druge strane Dobrijević i obojica se upisala u listu strelaca na proslavi šampiona.
Dinamo 1945 je remizirao sa OFK Bačkom na svom terenu (2:2), a najistaknutiji pojedinac utakmice bio je Marković koji je i zaslužan što je domaćin odneo bod.
Bečej 1918 je prekinuo loša izdanja i prikazao odličnu partiju protiv drugoplasirane ekipe Borca iz Šajkaša i golom Tedića odneo minimalan trijumf na svom terenu.
Podunavac je odneo sva tri boda iz Kule, a Spasić se po drugi put zaredom našao u timu kola, kao strelac jednog od tri pogotka ekipe iz Belegiša (2:3).
Veoma bitan trijumf ostvarila je ekipa Radničkog iz Zrenjanina nad sastavom Kabela u trci za opstanak (3:0), a Jeftić kao najistaknutiji pojedinac učestvovao je kod dva pogotka tima sa dna tabele.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Tri fudbalera Naftagasa u idealnom timu kola

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina