Search
Close this search box.
1684957911119
VREME ČITANJA: 1 min

Tim kola SLZ predvode po dva igrača iz četiri ekipe

Smederevo, Mladi radnik, Polet i Sloga BB sa po dva igrača u timu kola.
Izabran je najbolji tim 27. kola Srpske lige „Zapad“, Četiri tima ima po dva igrača u idealnih jedanaest. Smederevo je pobedilo Slogu iz Kraljeva sa 2:1 uz dve asistencije levog krila Mileta Savkovića i jedan gol desnog beka Nikole Dimitrijevića. Mladi radnik je u Krupnju savladao Rađevac sa 3:2 uz postignute golove napadača Ivana Dragićevića i desnog krila Stefana Miladinovića.
Polet iz Ljubića je bio bolji od Budućnosti u Arilju rezultatom 4:2. Strelci za goste između ostalih su bili levi bek Aleksa Obrenović i štoper Nikola Božović. Bitna pobeda Sloge u Bajinoj Bašti u borbi za opstanak protiv Budućnosti iz Valjeva sa 3:1. Na golu domaćina odličan je bio Dejan Golubović, dok je jedan pogodak postigao štoper Marko Radojević.
Tri tima imaju po jednog igrača. Borac je na nezgodnom gostovanju savladao Takovo u Gornjem Milanovcu sa 2:1 uz jedan gol napadača Vladimira Stevlića. Real je u Podunavcima ubedljivo pobedio Tutin sa 3:0. Jedan od golova je delo veziste Filipa Milikića. Mačva je u gostima bila bolja od OFK Mihajlovca sa 2:0, uz jedan gol ofanzivnog veziste Đorđa Šaponje.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad