Search
Close this search box.
1684786768435
VREME ČITANJA: 2 min

Marko Despotović najbolji igrač 26. kola SLZ

Fudbaler Sloge iz Kraljeva izabran je za najboljeg u 26. kolu Srpske lige „Zapad“.
O dobijenom priznanju po izboru posetilaca našeg portala Marko je rekao:
Izbor za najboljeg igrača kola mi svakako mnogo znači, kao i svakom drugom igraču. Kolektivno smo odigirali odlično tako da sam ja izašao kao najbolji pojedinac utakmice i kola. Izbor za najboljeg igrača daje mi motiv da iz kola u kolo nastojim da budem sve bolji“.
Ekipi Sloge predstoji grčevita borba za opstanak:
Nemamo lak zadatak za očuvanje srpskoligaškog statusa, ali nije ni nemoguć. Uz maksimalan broj pobjeda i da nam na ruku idu ostali rezultati mislim da možemo opstati u Srpskoj ligi”.
Naravno naš sagovornik se osvrnuo i na svoje nastupe u ovom prvenstvu:
”Što se tiče mojih igara tokom prvenstva djelimično sam zadovoljan, nikada nisam stopostotno zadovoljan sa sobom, gledam da ispravljam greške iz prethodne utakmice i budem što bolji na svakoj sledećoj”.
Na samom kraju ovog kratkog razgovora zamolili smo Maka Despotovića da nam malo približi svoju dosadašnju karijeru:
”Rođen sam 24.07.1994. godine. Prve fudbalske korake napravio sam u Rudaru iz Pljevalja(Crna Gora) gdje sam prošao omladinsku školu do 16-te godine. Dalje me put vodio do omladinske selekcije C. Zvezde, Jedinstva sa Uba, Bežanije, Buducnosti iz Dobanovaca, Omladinca Novi Banovci, Radnickog iz Sombora, Jagodine i Sloge iz Kraljeva. Ovo mi je drugi mandat u ekipi Sloge, bez obzira što se borimo za opstanak Kraljevo i Sloga su moj omiljeni grad i klub u Srbiji, što se moje karijere tiče uvijek mi je najljepše bilo u Kraljevu”. 
Foto: M.D.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad