Search
Close this search box.
476632_zemun2_f
VREME ČITANJA: 2 min

Pobede favorita, u Lazarevcu bez fudbala

Ostala su još dva kola do završeta Srpske lige “Beograd”.
Odigrani su mečevi 28. kola SLB. Prema očekivanju vodeći dvojac je zabeležio pobede. Na nezgodnom gostovanju kraj Careve ćuprije Zemun je teško došao do bodova. Pobedio je domaćina ekipu BASK-a sa 3:2. Lider OFK Beograd je bio siguran na Omladinskom stadionu. Romantičari su na Karaburmi pobedili Jedinstvo iz Surčina sa 4:1.
Nažalost jedna utakmica u ovom kolu nije odigrana. Torlak će službenim rezultatom dobiti neodigrani duel protiv Borca iz Lazarevca. Domaćini susreta Lazarevčani nisu obezbedili uslove za odigravanje utakmce pa će Torlaku pripasti pobeda od 3:0. Borac je već odavno otpisan iz ove lige.
U derbiju kola na Bulbulderu Zvezdara je pobedila Brodarac sa 2:0. Radnički iz Obrenovca je zabeležio bitnu pobedu u borbi za opstanak. Sa 1:0 je savladao Sinđelić u gostima. U Borči BSK je propustio lepu priliku da osvoji tri boda, igrao je nerešeno 1:1 sa Studentskim gradom.
Važnu pobedu u gostima ostvarila je ekipa Ušća koja je pobedom protiv Budućnosti iz Dobanovaca od 2:1 praktično obezbedila opstanak. Teleoptik je na krilima Save Arambašića, trostrukog strelca, pobedio ekipu Prve iskre iz Bariča sa 3:2.
Ostala su još dva kola do kraja prvenstva. OFK Beograd i Zemun su bodovno izjednačeni. Ako tako ostane do kraja u Prvu ligu će Romantičari. Borac iz Lazarevca je već ispao iz lige. Traži se još jedna ekipa. Trenutno je ispod crte BSK iz Borče. Radnički iz Obrenovca ima bod više. Kako stvari stoje između ove dve ekipe treba tražiti još jednog putnika u niži rang.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Pobede favorita, u Lazarevcu bez fudbala

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE