Search
Close this search box.
348354538_210129505162348_3111034383874178950_n
VREME ČITANJA: 1 min

Zrenjaninci na velikom ispitu: opstanak pod znakom pitanja

Ovog vikenda na programu 27. kolo Srpske lige Vojvodina. Pošto je prvak poznat ostatak prvenstva neće biti neizvestan, a u borbi za opstanak knjiga je spala na sva slova.
Jedina “takmičarski” važna utakmica u ovom kolu je ona koja se igra u Zrenjaninu i ona bi mogla da odluči u mnogome da li će Radnički moći da isparira Stanišiću do kraja i obrnuto, jer kako stvari stoje ispada samo jedna ekipa iz lige. Radnički će ugostiti na stadionu  kraj Sokobare ekipu Kabela.
U prethodnoj utakmici na svom terenu Radnički je prekinuo crni niz, ali je u prošlom kolu ponovo doživeo debakl. Ekipa Kabela u prethodne tri utakmice nije osetila slast trijumfa, pa ostaje veliki znak pitanja ko može iz ovog meča izaći kao pobednik.
Derbi kola se igra u Rumi. Prvi Maj će sa 4. mesta ugostiti Tisu koja je poziciju ispod. Domaćin ne zna za poraz u poslednje vreme tri trijumfa i posle toga remija vinuli su ih u vrh tabele i u dobroj formi će dočekati tim iz Adorjana koji je vezao dva neuspeha ali i odmoran ulazi u duel nakon pauze prošle nedelje.
Parovi 27. kola Srpske lige Vojvodina: Hajduk 1912 – Podunavac, Bečej 1918 – Borac Šajkaš, Radnički Zrenjanin – Kabel, Prvi Maj – Tisa, Tekstilac – Omladinac, Naftagas – Jedinstvo Sara Pazova, Dinamo 1945 – OFK Bačka. U ovom kolu slobodna je ekipa Stanišića. Svi mečevi igraju se u subotu od 17 časova.
Foto: ZR Klik

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Zrenjaninci na velikom ispitu: opstanak pod znakom pitanja

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina