Search
Close this search box.
348357201_198892496417486_4945823338209468918_n
VREME ČITANJA: 1 min

OFK Kikinda za overu krune i ekspresan povratak u Srpsku ligu

Ovog vikenda na programu 27. kolo Vojvođanske lige Istok. OFK Kikinda pobedom nad ekipom Mladosti iz Omoljice overava šampionsko zvanje.
OFK Kikinda bi mogla da završi posao ovog vikenda kad joj u goste stiže sastav Mladosti iz Omoljice. Biće to podjednako bitan meč za obe ekipe. Jednoj visi opstanak iako su bar za ovo kolo sigurni i ispred crte, iako je Mladost bez poraza u prethodnih pet runda favorit je svakako lider.
Ako sastav Jedinstva iz Kačareva ne trijumfuje u Kovinu i definitivno će se preseliti u niži rang. Omladinac FAM će ugostiti direktnog rivala u trci za opstanak, samo što gosti iz Idvora imaju šest bodova prednosti i ukoliko trijumfuju u Botošu ostaviće ih iza sebe.
Begej iz Žitišta igra veoma važan meč u Banatskom Karlovcu, obema ekipama i dalje visi opstanak iako je sastav Proletera siguran bar do pretposlednjeg kola jer ima osam bodova prednosti u odnosu na sutrašnjeg rivala. ŽAK će sa imperativom trijumfa iz Kikinde put Banatskog Karađorđeva na put drugoplasiranoj ekipi prvenstva.
Parovi 27. kola Vojvođanske lige Istok: Jedinstvo Banatsko Karađorđevo – ŽAK Kikinda, Radnički Kovin – Jedinstvo Stević, Jedinstvo Vlajkovac – Kozara,  OFK Kikinda – Mladost Omoljica, Proleter Banatski Karlovac – Begej (subota), Omladinac FAM – Polet Idvor, Borac Starčevo – Sloboda Novi Kozarci, Crvena Zvezda Rusko Selo – Vojvodina 1928 (nedelja). Svi mečevi se igraju u tereminu od 17 časova.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 1 min

OFK Kikinda za overu krune i ekspresan povratak u Srpsku ligu

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”