Search
Close this search box.
1684533335582
VREME ČITANJA: 1 min

Nastavak neizvesnosti ili početak raspleta

Za vikend se igra 27. kolo Srpske lige „Zapad“.
Šest utakmica se igra u subotu, dve u nedelju. Svi mečevi počinju od 17 časova. Videćemo da li će ovo kolo dati odgovor ko je bliži Prvoj ligi Smederevo ili Borac.
Smederevo u Kostolcu dočekuje Slogu iz Kraljeva. Lider je favorit, ali ni Sloga koja je u opasnoj zoni nije bez pobedničkih ambicija. Drugoplasirni Borac gostuje Takovu u Gornjem Milanovcu. Domaćin može da odigra rasterećeno, dok su gosti pod imperativom pobede.
Derbi kola je u Požegi gde Sloga dočekuje trećeplasirani Fap iz Priboja. Oba tima su rasterećena svih briga pa se očekuje dobra utakmica. U Bajinoj Bašti domaća Sloga hvata poslednji voz u borbi za opstanak, ugostiće nezgodnu ekipu Budućnosti iz Valjeva.
Real će u Podunavcima dočekati Tutin. Gosti su visoko plasirani i mogli bi do dobrog rezultata u gostima. U Arilju poslednjeplasirana Budućnost igra protiv Poleta iz Ljubića. Ovde je svaki rezultat moguć bez obzira što domaćinu odgovara samo pobeda.
Rađevac i Mladi radnik se sastaju u Krupnju. Domaćin ima četiri boda više od gostiju iz Požarevca. OFK Mihajlovac koji se nalazi u sredini tabele je favorit kod kuće protiv Mačve iz Bogatića koja ima malo šansi za opstanak. Ove dve utakmice su na programu u nedelju.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad