Search
Close this search box.
348363194_475751558061457_8669302065039735838_n
VREME ČITANJA: 2 min

Derbi u Inđiji: ko izgubi ispada iz trke za titulu

U okviru 27. kola Vojvođanske lige Jug nastavlja se veoma neizvesna i zanimljiva borba za krunu. Četiri imena u borbi za šampionski naslov, a posle ove runde sigurno jedan manje. I na dnu se zakuvalo.
Ko može podići pehar? Odlučiće derbi kola u Inđiji. Da li Železničar i Sloboda mogu da održe korak za GFK Slovenom i Hajdukom? Sve su to pitanja o kojima ćemo nešto više znati posle ovog još jednog u nizu uzbuljivog kola.
Sloboda dolazi sa osam vezanih trijumfa i čak jedanaest mečeva bez poraza. Sjajan niz ekipe iz Donjeg Tovarnika i borba do zadnjeg daha, a da li će taj niz prekinuti ekipa Železničara koja je takođe u odličnoj formi sa samo jednim porazom ovog proleća videćemo u subotu.
GFK Sloven i Hajduk iz Divoša će imati nimalo lake ispite u gostima. Rumljani putuju kao lider u Kovilj ekipi koja se bori za opstanak – Šajkaš 1908. Hajduk će u Erdeviku protiv Sloge tražiti trijumf i eventualni kiks Železničara ili Slobode ih može ostaviti u trci. Svaki bod je bitan, sve se gleda pa tako ni jedni ni drugi nemaju pravo na kalkulacije.
Direktne duele u borbi za opstanak odigraće dva imenjaka, obe ekipe Radničkog odigraće duel u Šidu, a Novopazovčani će imati veliki ispit protiv Šiđana koji su otpisani i svaki kiks će ih skupo koštati, kao i ekipu Mladosti iz Bačkog Jarka koja će ugostiti Dunav, takođe veoma bitan meč za obe ekipe.
Parovi 27. kola Vojvođanske lige Jug: Veternik – Slavija, Sloga Erdevik – Hajduk Divoš, Radnički Šid – Radnički Nova Pazova, Šajkaš 1908 – GFK Sloven, Železničar Inđija – Sloboda Donji Tovarnik, Mladost Bački Jarak – Dunav (subota), Donji Srem 2015 – Sloga Temerin, Indeks – Jedinstvo Rumenka (nedelja). Svi mečevi se igraju u terminu od 17 časova, izuzetak onaj između Indeksa i Jedinstva koji počinje u 10 časova.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”