Search
Close this search box.
1684424872907
VREME ČITANJA: 1 min

Tri Romantičara, dva Optičara u timu kola

Izabran je idealni tim 27. kola Srpske lige „Beograd“.
OFK Beograd je u velikom derbiju pobedio Zemun u gostima sa 1:0 i preuzeo prvo mesto na tabeli. Čak tri igrača tima sa Karaburme su u timu kola. Strelac jedinog gola na meču napadač Andrija Kaluđerović, zatim sjajni golman Aleksandar Stanković, kao i iskusni štoper Darko Gojkvoić, svi su dali veliki doprinos pobedi. Dva igrača u najboljih jedanaest ima Teleoptik. Optičari su kao gosti pobedili Ušče sa 2:0. Desno krilo Nikola Lakčević je dao jedan gol i bio najbolji igrač utakmice, dok je na levom beku odlično odigrao Nikola Stanković.
Studentski grad je pobedio Budućnost iz Dobanovaca sa 1:0 uz pogodak veziste Živana Ramovića. Prva iskra je u Bariču bila ubedljiva protiv Zvezdare 3:0. Jedan od golova za domaće je postigao levokrilni napadač Luka Dragić. U Obrenovcu Radnički je zabeležio bitnu pobedu u borbi za opstanak. Pobeđen je BASK sa 4:0, a jedan od golova je postigao vezista Arsen Knežević.
Jedinstvo i BSK su u Surčinu igrali bez golova. Najbolji igrač susreta je bio domaći štoper Aleksandar Mitrović. Sinđelić je sa 3:2 u gostima savladao ekipu Torlaka. Napadač Dušan Čelar je postigao dva pogotka za svoj tim. Desni bek Brodarca Bojan Adžić je dao jedan od golova u pobedi svog tima nad Borcem iz Lazarevca sa 4:2.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE