Search
Close this search box.
1683328262275
VREME ČITANJA: 1 min

Pobede vodećih timova, isti odstojanje na tabeli

Odigrani su mečevi 27. kola Beogrdske zone.
Sva tri vodeća tima su zabeležila pobede. U derbiju kola Barajevo je kod kuće poraženo od GSP Polet Dorćola sa 2:1. Lider PKB je u Železniku savladao domaću Lokomotivu sa 2:0 golovima Obrenovića i Purića. Na nezgodnom gostovanju na Seltersu trećeplasirani Šušnjar je bio bolji od domaćeg OFK Mladenovca rezultatom 1:0. Pogodak vredan tri boda je dao Đuketić.
Poslednjeplasirani Kosmaj je u Ralji igrao nerešeno 0:0 sa ekipom Hajduka. Važnu pobedu u borbi za opstanak je zabeležila Crvena zvezda na domaćem terenu u MML. Pobedila je ekipu Komgrapa sa 2:1. U derbiju začelja Sremčica je kod kuće izgubila od Boleča sa 2:1. Ovom pobedom Boleč je prestigao Sremčicu na tabeli koja je sada u zoni ispadanja zajedno sa Kosmajem.
OFK Žarkovo je opravdalo ulogu favorita i u gostima pobedilo Leštane sa 2:0. Lazić i Pavlović su bili strelci za goste. Napredak se još jednom pokazao kao nezgodan domaćin pošto je u Medoševcu savladao Zuce 2019 rezultatom 3:1.
Tri kola pre kraja PKB ima 4 boda više od GSP Polet Dorćola i Šušnjara. Prve dve ekipe idu u Srpsku ligu. Naredno kolo se igra već za vikend.

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone