Search
Close this search box.
345846715_220982447338092_1115678394534283347_n
VREME ČITANJA: 2 min

Borac iz Šajkaša dao tri igrača za tim kola

Čak tri fudbalera Borca iz Šajkaša su izabrana za tim kola. Omladinac, OFK Bačka, Tekstilac, Podunavac, Jedinstvo, Kabel, Dinamo 1945 i Hajduk 1912 imaju po jednog predstavnika.
IDEALNI TIM:
Odbrana:
Golman: Dragan Ćulibrk (OFK Bačka – Bačka Palanka), levi bek: Igor Mirković (Borac – Šajkaš), štoper: Marko Bulat (Jedisntvo – Stara Pazova), štoper: Aleksa Batos (Kabel – Novi Sad), desni bek: Uroš Mojsilović (Dinamo 1945 – Pančevo).
Sredina:
Vezni igrači: Luka Grgić (Borac – Šajkaš), Irfan Zulfić (Tekstilac – Odžaci), Kosta Spasić (Podunavac – Belegiš), Strahinja Krstevski (Borac – Šajkaš).
Napad:
Centarfori: Đurađ Dobrijević (Omladinac – Novi Banovci), Marko Matijašević (Hajduk 1912 – Kula).
Po treći put u timu kola ovog proleća su Matijašević i Bulat, po drugi put Grgić, Zulfić, Krstevski, Dobrijević i Mirković, a po prvi put Ćulibrk, Batos, Mojsilović i Spasić.
Podunavac i OFK Bačka su remizirali (2:2), a Kosta Spasić je bio realizator drugog pogotka domaćina iz jedanaesterca, na tom meču između stativa po prvi put stajao je mladi Ćulibrk koji je nagrađen za dobru partiju.
Borac iz Šajkaša je rutinski trijumfovao na svom terenu i porazio fenjeraša, ekipu Radničkog iz Zrenjanina (4:0). Krstevski i Grgić su dominirali i obojica upisali po dva pogotka, pritom je i Mirković uvršten u tim kola iz redova domaćina.
Omladinac iz Novih Banovaca je priredio katastrofu za goste iz Elemira (7:1), a na tom meču dominirao je Dobrijević sa dva pogotka. Tekstilac je ispunio cilj za ovu sezonu osvojivši krunu Srpske lige Vojvodina, a ponovo se istakao Zulfić, ovaj put na gostovanju Stanišiću (1:5), gde je upisao dva pogotka.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Borac iz Šajkaša dao tri igrača za tim kola

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina