Search
Close this search box.
345694636_287555483604642_7727191588170971930_n
VREME ČITANJA: 2 min

Važan trijumf Omoljčana u borbi za opstanak

U okviru 26. kola Vojvođanske lige Istok fudbaleri Mladosti iz Omoljice trijumfovali su na svom terenu protiv Crvene Zvezde iz Ruskog Sela, krajnjim rezultatom 2:0.
Stadion: FK Mladost, Omoljica. Gledalaca: 200. Sudija: Uroš Šuljagić (Banatski Karlovac). Žuti kartoni: Mićić, Starčević, D. Kovačević (Mladost). Čudanov, Vojvodić (Crvena Zvezda). Strelci: Radisavljević u 77. minutu, Lukić u 82. minutu (Mladost).
MLADOST: Topić, Marković, Mićić, Stošić, Celin (Maksimović), Starčević, Vukajlović (F. Kovačević), Radisavljević, D. Kovačević, Vojnović (Stefanović), Lukić.
CRVENA ZVEZDA: Kosturanov, Apić, Jankov, Simić (Uzelac), Kockar, Cvijanović, Popeskov, Vojvodić, Čudanov, Zečević, Bajić (Belić).
Odlična utakmica je viđena u Omoljici gde je domaća Mladost sa imperativom trijumfa dočekala tim iz vrha VFL Istok ekipu Crvene Zvezde iz Ruskog Sela. Omoljčani su nastavili seriju bez poraza i ovo je peti meč u kom nisu izgubili i drugi uzastopni trijumf kod kuće.
Sa druge strane ekipa Crvene Zvezde došla je u nešto izmenjenijem sastavu a njihove partije su dosta promenljive u poslednje vreme, a u gostima su stoje i dalje na slabom učinku. Mladost je izašla sa namerom da pobedi i to ostvarila ali tek u finišu utakmice.
Pobedi daje i značaj da golman Topić posle dužeg vremena nije primio gol. U prvom poluvremenu se mreže nisu tresle i sve do 75. minuta nije bilo golova, a onda je najprovereniji igrač Mladosti zatresao mrežu granitne odbrane ekipe iz Ruskog Sela. Nikola Radisavljević je bio u glavnoj ulozi.
Pre toga zabeležena je po jedna šansa sa obe strane, Vukajlović je zamalo bio precizan kao i sa druge strane Vojvodić. Posle gola bilo je šansi na obe strane, a jednu takvu u nastavku sjajnim udarcem sa oko 30 metara realizuje Luka Lukić.
“Utakmica je bila prava prvenstvena, jako težak meč. Bitna pobeda naše ekipe, bilo je šansi na obe strane. Naši momci su bili prisebniji i precizniji i zasluženo odneli tri boda. Pohvalili bi sve aktere meča, suđenje na čelu sa Šuljagićem bilo je odlično.” – za naš portal, izjavio je predstavnik domaće ekipe.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 2 min

Važan trijumf Omoljčana u borbi za opstanak

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”