Search
Close this search box.
345686671_269474915476898_2298236449288974394_n
VREME ČITANJA: 2 min

“Šlajz” neosvojena teritorija: Krajinović srušio Petrovčane

U derbiju 26. kola Vojvođanske lige Sever viđena je žestoka borba dva tima sa vrha u borbi za drugo mesto, na kraju utakmica između OFK Vrbasa i Mladosti iz Bačkog Petrovca završena rezultatom 3:2.
Stadion: “kraj Šlajza”, Vrbas. Gledalaca: 100. Sudija: Atila Šipoš (Srbobran). Žuti kartoni: Srdanović, Jelić, Damjanović (OFK Vrbas). Jakuš, Požarev (Mladost). Strelci: Štefek (autogol) u 66. minutu, Krajinović u 86. i 90. minutu (OFK Vrbas). Vladisav u 51. minutu i Požarev u 71. minutu (Mladost).
OFK VRBAS: Damjanović, Radojković, Vorgučin, Jovanović (Kovačević), Klisarić (Šafranj), Jelić, Živkucin, Bičkeji, Srdanović (Đurković), Krainović, Kaluđerović.
MLADOST: Mladenović, Ožvat, Brajković, Stoisavljević (Štefek), Laćarak (Anđelković), Grković, Fabri, Jakuš, Stracinski (Vladisav), Serdar, Požarev.
Veoma odlične ekipe što pokazuje i stanje na tabeli i vrlo raznovrsna utakmica sa puno pogodaka što krasi obe ekipe tokom ove sezone. Nezadovoljnija ekipa je svakao gostujuća. Prvo poluvreme bez golova, odmeravanje snaga.
U drugom poluvremenu ekipa gostiju izlazi odlučna u nameri da odnese sva tri boda. Šef struke gostiju Ilić uvodi umesto mladog Stracinskog na poluvremenu Vladisava i to će se ispostaviti kao odlična odluka jer samo šest minuta igre u nastavku gostujući sastav dobija korner, Serdar izvodi a gol postiže Vladisav.
Šokirani domaćin je pokušavao da se povrati i to je uspeo nespretnošću fudbalera Mladosti, rezervista Štefek matira spostvenog golmana i donosi izjednačenje. Samo pet minuta kasnije novo vođstvo za goste, posle odlične akcije Požarev je bio na pravom mestu a loptu je dobio od Grkovića.
I kad se očekivalo da će gosti odneti sva tri boda na scenu stupa agilni “bombarder” Krajinović i prvo donosi izednačenje pet minuta pre zaustavnog vremena, a početkom sudijske nadoknade stavlja tačku posle odbitka i tako ostavlja tri boda u Vrbasu.
“Ostaje žal za ispuštena tri boda, borili smo se i nezasluženo izgubili. Iako nismo bili u punom sastavu pružili smo dobar otpor drugoplasiranoj ekipi i najboljem domaćinu prvenstva uz Bratstvo. Moramo da zaboravimo na poraz i da podignute glave odigramo korektno nastavak prvenstva. Utakmica je bila fer i korektna, čestitke domaćinu” – izjavio za naš portal, predstavnik gostujućeg tima.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

“Šlajz” neosvojena teritorija: Krajinović srušio Petrovčane

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”