Search
Close this search box.
Dinamo 1945 - Omladinac
VREME ČITANJA: 2 min

U Novim Banovcima derbi 26. kola Srpske lige Vojvodina

Pred nama je 26. kolo Srpske lige Vojvodina, a ono nam donosi nastavak trke koja dobija svoj konačni izgled. Tekstilac u ovom kolu juri tutulu i promociju u Prvu ligu Srbije.
Ekipa Tekstilca ima prvu priliku od preostalih pet da zatvori krug i ispiše nove stranice istorije. U odličnoj formi sa 14 vezanih pobeda idu na gostovanje u Stanišić, ekipi koja se grčevito bori za opstanak i kojoj svaki bod znači jer je u prethodnom kolu ekipa Radničkog iz Zrenjanina se i bodovno poravnala pa tako je svaki bod presudan.
Radnički iz Zrenjanina nastavlja bitku, nakon katastrofalne situacije i forme došao je trijumf i to nad ekipom koja je pre samo par kola bila na drugom mestu. Neće im biti lako jer putuju u Šajkaš drugoplasiranoj ekipi Borca koja je u blagom padu forme.
Do kraja sve utakmice Stanišića i Zrenjaninaca će biti mini-finala, a o tome ko ide u niži rang zavisi i od rezultata OFK Vršca u Prvoj ligi Srbije i njihovog opstanka.
Omladinac i Naftagas i pored toga što taj meč nema takmičarski značaj biće to duel dve najnezgodnijh ekipa prvenstva. Naftagas beleži odlične rezultate u poslednje vreme, a Omladinac iako ima četiri vezana remija je jedna čvrsta takmičarska ekipa, biće to zanimljiv duel između dva vrsna strelcana relaciji Dobrijević – Savanović.
Parovi 26. kola: Jedinstvo Stara Pazova – Dinamo 1945, Omladinac – Naftagas, Hajduk 1912 – Bečej 1918 (subota), Podunavac – OFK Bačka, Stanišić – Tekstilac, Kabel – Prvi Maj, Borac Šajkaš – Radnički Zrenjanin (nedelja). Uovom kolu slobodna je ekipa Tise iz Adorjana. Svi mečevi igraju se u terminu od 17 časova, izuzev onog “kraj Štranda” koji se igra sa početkom u 10 časova.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

U Novim Banovcima derbi 26. kola Srpske lige Vojvodina

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina