Search
Close this search box.
OFK Kikinda1
VREME ČITANJA: 2 min

OFK Kikinda nastavlja poteru za titulom

Ovog vikenda na programu 26. kolo Vojvođanske lige Istok. OFK Kikinda potencijalno u ovom ili sledećem kolu ukoliko slavi overiće titulu i plasman u viši rang.
OFK Kikinda nastvalja pohod na Srpsku ligu Vojvodina u Banatskom Velikom Selu, protivnik Kozara ekipa iz sredine tabele. Ukoliko gosti slave, a Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva izgubi kod kuće i definitivno će se slaviti titula u redovima Kikinđana, a ukoliko se desi obrnuto moraće se sačekati iduće kolo za to. Pet uzastopnih trijumfa daje krila lideru, a Kozara ima polovičan učinak u poslednjih pet mečeva.
ŽAK iz Kikinde i Begej iz Žitišta igraju derbi začelja. Domaći tim u promenljivoj formi, gosti ostvarili tri pobede u poslednja četiri kola. Utakmica koja puno odlučuje. Svoje borbe nastvalja i Mladost iz Omoljice koja je u nizu bez poraza od četiri meča i igraće protiv tima iz vrha.
Omladinac FAM na teškom gostovanju u Bantskom Karađorđevu. Posle loših rezultata tim iz Botoša ostvario je trijumf i vratio nadu da može do opstanka. Najugroženiji tim lige je Jedinstvo Stević iz Kačareva koji ima priliku da uhvati “poslednji voz” u borbi za opstanak protiv imenjaka iz Vlajkovca.
Parovi 26. kola: Kozara – OFK Kikinda, Jedinstvo Stević – Jedinstvo Vlajkovac, Sloboda Novi Kozarci – Radnički Kovin, Jedinstvo Banatsko Karađorđevo – Omladinac FAM (subota), Polet Idvor – Borac Starčevo, ŽAK Kikinda – Begej Žitište, Mladost Omoljica – Crvena Zvezda Rusko Selo, Vojvodina 1928 – Proleter Banatski Karlovac (nedelja). Svi mečevi se igraju u terminu od 17 časova.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”