Search
Close this search box.
1684018086900
VREME ČITANJA: 2 min

Od gotovog umalo veresija

Borac – Sloga (Požega) 3:2
Stadion: FK Borac u Čačku, gledalaca: 300, strelci: 1:0 Milošević 18.minut, 2:0 V.Marković 61.minut, 2:1 Gogić (11m) 81.minut, 2:2 Petrović 89.minut, 3:2 Mijailović 90+2.minut, sudija: Pavle Ilić, pomoćnici: Nikola Kostić i Nikola Radević, žuti kartoni: Krstić (Borac), Božić, Ivljanin (Sloga).
Borac: Žunić, Bogdanović, Baždarević (Krstić), Todosijević, Mijailović, Vukašin Marković, Marko Marković, Kovačević (Kuveljić), Grbović, Milošević, Đokić.
Sloga: Radić, Božić, Milunović, Jelić (Šopalović), Vasiljević, Krsmanović (Stamenić), Ivljanin (Petrović), Bukvić, Gogić, Bogdanović (Nikolić), Lazarević.
Odlična fudbalska predstava u Čačku u derbi susretu 26. kola SLZ. Domaćin je odlično počeo, povećao prednost, pa je u samom finišu izgubio. Ipak u nadohnadi Borac je došao do tri boda vredna i dalje trke za prvo mesto i borbu za ulazak u Prvu ligu.
Domaćin je došao u vođstvo u 18.minutu. Posle kornera sa desne strane i kombinacije Grbovića i Kovačevića, lopta je stigla do kapitena Miloševića koji je preciznim udarcem savladao Radića 1:0. Ovim rezultatom se otišlo na odmor.
Borac je duplirao prednost u 61.minutu. Odličnu loptu na desnoj strani je dobio Đokić, uposlio je Vukašina Markovića na ivivci kaznenog prostora koji je fantastičnim udarcem pogodio rašlje gola Sloge 2:0. Ekipa iz Požege je smanjila zaostatak u 81.minutu. Todosijević je oborio na samoj ivici kaznenog prostora Bukvića i dosuđen je jedanaesterac. Siguran sa 11m bio Gogić 2:1. Sloga je do egala stigla u 89.minutu. Bukvić je centrirao sa desne strane, odbrana Borca je zaspala, a Petrović je snažnim udarcem posalo loptu u mrežu 2:2.
U 2.minutu nadohnade Čačani stižu do pobede. Sa polovine terena upućen je pas ka šesnaestercu Sloge, Mijailović je primio loptu i rutinski matirao Radića 3:2 Pobeda za nova tri boda.
U narednom kolu Borac gostuje u Gornjem Milanovcu ekipi Takova, dok će Sloga dočekati Fap iz Priboja.
Foto: FK Borac Čačak

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad