Search
Close this search box.
344534662_775472950948112_1988067419254088830_n
VREME ČITANJA: 2 min

Najbolji igrač 25. kola Srpske lige Vojvodina – Marko Kojić

Marko Kojić fudbaler Prvog Maja iz Rume poneo je zvanje najboljeg igrača 25. kola Srpske lige Vojvodina.
Marko je bio strelac drugog pogotka ekipe Prvog Maja koja je u ovom kolu igrala na svom terenu protiv ekipe Borca iz Šajkaša, a na kraju meč je završen podelom bodova (2:2), a Marko je vašim glasovima odneo pobedu u izboru za najboljeg igrača.
U prošlom kolu Marko je takođe odigrao odlično, a ovo mu je treći put ovog proleća da je izabran u tim kola, a prvi put je proglašen igračem kola. Igra na poziciji zadnjeg veznog ili štopera i 2000. je godište. Prošao je celu omladinsku školu Crvene zvezde, a u seniorskom fudbalu je igrao za Grafičar, Brodarac, Loznicu i trenutno u Prvom Maju.
Marko je dao sledeći komentar na to koliko mu znači to što je proglašen za najboljeg igrača ovog kola:
“Pa sigurno je da mi ovo znači puno, ipak je Srpska liga Vojvodina kvalitetan rang takmičenja. Ovo mi je samo motiv da treniram više i da svaku sledeću partiju dajem sve od sebe.”
Na pitanje da li je zadovoljan svojom igrom u ovom kolu i celokupnom partijom svoje ekipe izjavio je sledeće:
“Zadovoljan sam igrom i odnosom svoje ekipe i mene ali rezultatski nisam zadovoljan jer smo igrali jako dobro i mislim da nam je malo falilo da odnesemo ceo plen.”
Upitan je kako vidi ekipu Prvog Maja u ovoj sezoni i izneo sledeće viđenje:
“Prvi Maj vidim kao jednu mladu i poletnu ekipu uz par iskusnih igrača koji su uvek na usluzi mladim igračima da daju savet i pokažu svojim odnosom kako treba trenirati i igrati. Naravno ništa od svih ovih rezultata ne bi bilo bez stručnog štaba, jednih od najtalentovanijih trenera u Srbiji Slavena Kovačevića i Gorana Boškovića. Uz sve prepreke što se tiče povreda, mislim da igramo najbolji i jedan od najlepših fudbala u ovoj ligi što i sami rezultati kazuju.”
Za kraj mu je postavljeno pitanje gde vidi sebe u budućnosti i imao poruku za svoje glasače:
“Ne razmišljam daleko, trenutno mi je fokus samo na mojoj ekipi Prvom Maju i da završimo što bolje pozicionirani na tabeli. Nadam se i cilj mi je da igram u nekom višem rangu u budućnosti. Glasačima bi želeo da se zahvalim i poručim da će mi ovo sigurno značiti i da ću se potruditi da nastavim sa odličnim partijama.”
Ovom prilikom bi želeli da čestitamo Marku i da mu poželimo da ostvari svoje ciljeve i nastavi da pruža odlične igre u dresu Prvog Maja, pa i u budućnosti.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Najbolji igrač 25. kola Srpske lige Vojvodina – Marko Kojić

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina