Search
Close this search box.
1683868582577
VREME ČITANJA: 2 min

Derbi odluke u Zemunu, utakmice u četiri dana

Na programu je 27. kolo Srpske lige „Beograd“.
Centralna utakmica ne samo ove grupe, već i svih ostalih grupa Srpskih liga je svakako duel u Gornjoj varoši između Zemuna i OFK Beograda. Domaćin ima tri boda viška u odnosu na goste i povoljniju startnu poziciju pred derbi godine. Ovaj meč može mnogo toga da teši, ali i ne mora. Očekuje se veliki broj gledalaca na stadionu lidera prvenstva. U prvom delu sezone na Kraburmi meč je završen neešeno. Utamica počiinje od 14 časova u subotu.
Danas se igraju prva dva meča ovog kola. Od 14 časova igraju Ušće Novi Beograd i Teleoptik. Gosti su bolje plasirani sa nešto većim šansama za pobedu. Dva sata kasnije se sastaju na Novom Beogradu Studentski grad i Budućnost iz Dobanovaca. Gosti su u sredini tabele mirni, dok je domačin bliže dnu sa serijom loših rezultata.
Pored meča Zemun-OFK Beograd u subotu će biti odigrane još dve utakmice. U prepodnevnom terminu od 11 časova u Bariču Prva iskra dočekuje trećeplasiranu Zvezdaru. Ovde se očekuje izuzetno dobar i zanimljiv susret. Od 16 sati na Adi u Sportskom centru FSB igraju Torlak i Sinđelić. Oba tima su u prethodnim kolima promenila trenere, bolje rezultate za sada postižu gosti.
Bitne utakmice za opstanak se igraju u nedelju. Radnički u Obrenovcu dočekuje BASK. Domaćin je kako stvari stoje u zoni ispadanja. Susret startuje od 11 časova. Meč u Surčinu od 16 i 30 između Jedinstva i BSK Borče je mnogo važniji gostima koji nisu sigurni još za opstanak u ligi.
Poslednja utakmica ovog kola biće odigrana u ponedeljak na starom sajmištu. Domaći Brodarac je veliki favorit protiv davno otpisanog Borca iz Lazarevca.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE