Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Pavle Stojanović, kapiten Brzog Broda, najbolji igrač 25. kola Istoka

Najavili su se da se neće predati i da će boriti do kraja, i to poštuju i ostvaruju na terenu.
Fudbaleri Brzog Broda se 5 kola pre kraja Srpske lige Istok nalaze u zoni ispadanja. Tim iz predgrađa Niša je pobedom nad odličnom ekipom Jagodine pokazao da će se boriti dokle god postoje i teoretske šanse da zadrže srpskoligaški status,
Na tom putu uspešno ih je u duelu sa Jagodinom kao kapiten predvodio Pavle Stojanović (24). Glasovima čitalaca Msport-a Stojanović je izabran za najboljeg igrača 25. kola Srpske lige Istok.
Koliko znači nagrada za najboljeg igrača kola koja je rezultat glasanja čitalaca?
“Drago mi je da su gledaoci baš mene izabrali za ovu nagradu. To je znak da ono što radim ima nekog smisla. Samim tim ona mi dosta znači, ali pre svega najbitnija su 3 boda” – rekao je u intervjuu za Msport Pavle Stojanović, fudbaleri Brzog Broda.
Pobedom protiv Jagodine pokazali ste i kvalitet i karakter ekipe. Šta je presudilo u ovoj utakmici?
“Bila je ovo jedna čvrsta i borbena utakmica. Znali smo šta nas čeka protiv mlade, ali i odlične ekipe iz Jagodine. Mislim da je u ovoj utakmici presudila veća želja moje ekipe da dođe do sva tri boda.”
Pet kola pre kraja OFK Brzi Brod je i dalje jako teškoj situaciji. Št a navijači mogu da očekuju od tvoje ekipe do kraja prvenstva?
“Nalazimo se u jako teškoj situaciji, ali naravno da se ne predajemo. Navijači mogu očekivati borbu do samog kraja. Mislim da uz malo sreće možemo da ostvarimo zacrtani cilj.”
Tvoja karijera je vezana za Brzi Brod, kapiten si ekipe. Kakvi su tvoji planovi za budućnost?
“U klubu sam 6 godina. To je klub iz mog naselja, moj klub. Lepo mi je ovde i za sada razmišljam samo o tome kako da izborimo opstanak i da i sledeće godine ljudi mogu gledati srpskoligaški fudbal u Brzom Brodu” – naglasio je u razgovoru za Msport Pavle Stojanović, najbolji igrač 25. kola Srpske lige Istok.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok