Search
Close this search box.
1683723465856
VREME ČITANJA: 1 min

Pobeda u derbiju za 4 igrača u timu kola

Izabran je idealni tim 25. kola Srpske lige „Zapad“.
Zahvaljujući ubedljivoj pobedi Smederava nad ekipom Fapa od 3:0, tim iz grada na obali Dunava ima čak četiri igrača u timu kola. Napadač Miloš Zličić prvi strelac lige nije postigao gol, ali je imao dve asistencije. Vezista Jordan Jovanović je postigao vodeći pogodak. Defanzivac Jovan Krneta je bio asistent kod trećeg pogotka, a u timu je na poziciji desnog beka. Mladi golman Lazar Kaličanin je imao par sjajnih intervencija.
Po dva tima imaju po dva fudbalera. Borac je na teškom gostovanju u Bajinoj Bašti slavio sa 2:1 uz dva gola levog beka Veljka Mijailovića. Strahinja Pantić štoper Čačana je odlično komandovao odbranom. OFK Mihajlovac je sa 1:0 pobedio Budućnost iz Arilja. Gol je dao levo krilo Lazar Stojnović, dok je neprelazan u odbrani bio štoper Nenad Stanić.
Tri tima imaju po jednog igrača u najboljih jedanaest. Tutin je pobedio Slogu iz Kraljeva rezultatom 2:0. Prvi gol za domaće je delo napadača Amara Dacića. Sloga iz Požege je bila bolja od Mačve iz Bogatića sa 2:0, uz jedan gol veziste Filipa Gogića. Još jedna pobeda domaćina od 2:0. Takovo je pobedilo Mladi radnik iz Požarevca. Desno krilo ekipe iz Milanovca Veljko Grujić je dao jedan od golova.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad