Search
Close this search box.
1683710243107
VREME ČITANJA: 1 min

BSK, Sinđelić i Zvezdara sa po dva igrača

Izabran je najbolji tim 26. kola Srpske lige „Beograd“.
Tri ekipe imaju po dva fudbalera u naboljih jedanaest. Zvezdara je sa 4:0 pobedila Ušće. Napadač Vuk Vuković je dao dva gola, dok je desni bek Aleksandar Gusnić postigao jedan pogodak. Sinđelić je sa 3:1 savladao Brodarac u dobroj utakmici. Levo krilo Milan Kolarević je dva puta asistirao svojim saigračima, dok je štoper Draško Đorđević dao jedan od golova. BSK je na domaćem terenu uspeo da odoli lideru Zemunu, bilo je 0:0. Levi bek Dragan Dašić bio je najbolji pojedinac susreta, dok je siguran na golu bio Siniša Babić.
Zemun nije uspeo da slavi u Borči, ali je kapiten Zemunaca i štoper Marko Đalović ulivao sigurnost svome timu. OFK Beograd je na Karaburmi pobedio Radnički iz Obrenovca uz pogodak desnog krila Dejana Bajića. BASK je nakon velike borbe pobedio Torlak sa 3:2, uz dva pogotka odličnog veziste Luke Đokića.
Najubedljiviju pobedu u ovok kolu je zabeležila Prva iskra koja je u Lazarevcu pobedila domaći Borac sa 5:0. Jedan og golova za Baričane je dao vezista Vladimir Simić. Jedinstvo je na Novom Beogradu savladalo Studentski grad sa 1:0. Gol odluke je delo napadača Milana Subotića.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad