Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

U timu kola na Istoku igrači iz devet klubova

U timu 25. kola Srpske lige Istok igrači iz 9 ekipa posle vikenda u kome su domaćini i gosti pobedili po 3 puta, dok su dva duela završena bez pobednika.
Na svakoj od utakmica postignuta su najmanje po 2 gola, a strelci su 27 puta zatresli protivničke mreže.
U derbiju kola Budućnost je izdržala pod naletima Dubočice čiji su napadači promašili nekoliko idealnih prilika za gol, uključujući i penal u 63. minutu. U timu kola iz Popovca mesto za sjajnog golmana Tomu Kokovića koji je zaustavio udarac Savića sa 11 metara, ali i intervencijama u nekoliko situacija pokazao visok kvalitet. Uz njega u timu kola i Vukan Đorđević za kojeg u subotu popodne Leskovčani nisu imali pravo rešenje.
Brzi Brod je pobedio Jagodinu i produžio nadu da je opstanak ipak moguć. Zbog toga i iz drugog tima iz okoline Niša dvojica igrača u timu kola. U odbrani je rezervisano mesto za Filipa Stankovića, a u veznom redu za Pavla Stojanovića.
Odbrambeni bedem ispred Kokovića pored Stankovića čine i Nemanja Krkić, junak pobede Jedinstva u Trgovištu, Stefan Kiš koji je predvodio Dunav do bodova u Nišu i Aleksandar Nikolić iz redova Vlasine koja je osvojila veliki bod u Knjaževcu.
U veznom redu, uz Stojanovića i Đorđevića, nalaze se i iskusni Nenad Simić iz SFS Borca i Aleksandar Ristić, fudbaler Meševa koje je velikom preokretom osvojilo sva tri boda u duelu sa Radničkim iz Svilajnca.
U napadačkom delu tima kola su Ivica Jovanović iz Timočanina i Filipo Đurović, dvostruki strelaz u pobedi Radničkog iz Pirota na gostovanju u Zaječaru.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok