Search
Close this search box.
jedinstvo krusevac morava cuprija fk jedinstvo 1936 maj 2023
VREME ČITANJA: 1 min

Kruševljani ubedljivi protiv Morave, Rembas na vrhu

Fudbaleri Jedinstva 1936 iz Kruševca ubedljivo su pred svojim navijačima pobedili dosadašnjeg lidera na tabeli Zone Zapad, ekipu Morave 1918.
Derbi kola i jedan od derbija sezone završen je ubedljivom pobedom domaćina rezultatom 4:0. Ovakav ishod derbija iskoristila je ekipa Rembasa koja je pobedom nad fenjerašem ponovo preuzela lidersku poziciju na tabeli.
Kruševljani su već u prvom poluvremenu golovima Nikole Jovanovića u 13. i 16., i i Mladena Kostića u 21. minutu rešili sve dileme oko pitanja pobednika. U završnici meča, u sudijskoj nadoknadi vremena Nikola Gašić je postigo pogodak za konačnih i ubedljivih 4:0 u derbiju kola.
Poraz Morave iskoristio je Rembas koji je sa 1:4 pobedio fenjeraša. Jedinstvo je u Mijatovcu povelo 7. minutu golom Ognjena Markovića. Favorizovani gosti golovima Jovana Jovanovića u 40. i Nikole Jovanovića u 41. minutu napravili preokret. Gosti iz Resavice su pobedu overili u nastavku, a strelci za goste bilo su Jovan Jovanović u 73. i Veljko Milošević u 80. minutu.
Trstenik je kao gost deklasirao OFK Lugomir rezultatom 1:3, a Trsteničane je do pobede predvodio raspoloženi Nenad Vasić koji je uRakitovu postigao het-trik.
U ostalim utakmicama 24. kola Zone Zapad slavili su domaćini. Sloga je u Despotovcu “minimalcem” stigla do bodova u duelu sa Mladim Borcem.
Blagotin je sa 2:1 pobedio Levač. Kušiljevo je pobedilo Majdevo-Kupci rezultatom 3:2 i sa nova tri boda preteklo rivala na tabeli.
Župa je kao domaćin pobedila Vinogradar rezultatom 4:2 i potvrdila odličnu formu u prolećnom delu prvenstva.

Možda vas zanima

TABELA zone zapad