Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Paraćinci preokretima do pobeda

U utakmicama 25. kola Srpske lige Istok ekipe iz Paraćina imale su stopostotni učinak.
SFS Borac je slavio kao domaćin, dok je Jedinstvo donelo sva tri boda sa gostovanja. Interesantno je da su oba duela paraćinski srpskoligaši do trijumfa stigli posle preokreta.
Jedinstvo je u subotu pobedilo Pčinju z Trgovištu rezultatom 1:3. Domaćin je poveo golom Marjana Petrović u 29. minutu iz jedanaesterca. Gosti su do izjednačenje stigli golom Stefana Šalje minut pre odlaska na odmor.
U nastavku gosti iz Paraćina prave potpuni rezultatski preokret. U 69. minutu Miloš Tadić je doveo Jedinstvo u vođstvo, a od 73. minuta Pčinja je ostala sa igračem manje na terenu posle isključenja Aleksandra Velinović.
Pobedu gostiju “overio” je Nemanja Krkić golom u 77. minutu.
Za razliku od duela u Trgovištu, u Paraćinu su u nedelju golovi viđeni tek u drugom poluvremenu. Na kraju Pobeda SFS Borca u duelu sa Topličaninom rezultatom 2:1.
Gosti iz Prokuplja su prvi stigli do gola. Topličanin je u vođstvo doveo sve bolji Luka Burgić pogotkom u 53. minutu.
Paraćinci su izjednačili golom Nenada Simića sa bele tačke u 75. minutu. Pobedu ekipi SFS Borca doneo je “rezervista” David Ilić golom u 83. minutu.
Posle 25. kola SFS Borac zauzima 4. mesto na tabeli Srpske lige Istok sa 45 bodova, dok je Jedinstvo na 8. poziciji sa 37 osvojenih bodova.

 

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok