Search
Close this search box.
1683328262275
VREME ČITANJA: 1 min

Subotnje prepodne sa dva meča

Utakmice 25. kola Beogradske zone igraju se oba dana vikenda.
Već u subotu od 11 časaova na programu su dva meča. Podno Kalemegdna drugoplasirani GSP Polet Dorćol je, nakon poraza u sredu u derbiju protiv PKB-a, pod imperativom pobede protiv OFK Žarkova koje je trenutno na četvrtom mestu. Leštane će dočekati ekipu Hajduka. Bodovi trenutno potrebniji domaćem sastavu.
Od 16:30 će se odigrati još tri susreta. Barajevo će ugostiti lidera PKB iz Padinske Sklele. Uz meč na Dorćolu ovo je takođe jedan od derbija kola. U Železniku je duel domaće Lokomotive i ekipe Zuce 2019. Gosti su jedno od prijatnijih iznenađenja lige. Meč dva tima iz sredine tabele je susret Napretka iz Medoševca i Komgrapa. Inače gosti su neodigrani duel prošlog kola protiv Kosmaja dobili službenim rezultatom 3:0.
U nedelju se igraju još tri utakmice i sve su u popodnevnom terminu od 16:30. Derbi začelja je u Ralji gde igraju dve poslednjeplasirane ekipe Kosmaj i Boleč. Crvena zvezda će u MML dočekati trećeplasirani Šušnjar koji ima ambicije za ulazak u Srpsku ligu. Sremčica koja se bori za opstanak i prva je iznad crte ima težak zadatak na domaćem terenu protiv dobre ekipe OFK Mladenovca.

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone