Search
Close this search box.
1682448243464
VREME ČITANJA: 1 min

Studenti protiv Jedinstva, BASK i Torlak nakon toga

Već danas startuje 26. kolo Srpske lige „Beograd“.
Zbog tri dana žalosti od danas do nedelje u celoj zemlji utakmice će početi sa minutom ćutanja i bez puštanja muzike pre početka utakmica i tokom pauze izmedju dva poluvremena. Razlog je naravno odavanje pošte tragično nastradalim učenicima osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu.
Prvi danas startuju Studentski grad i Jedinsvo iz Surčina. Očekuje se zanimljiv meč koji počinje u 16 časova. Utakmica na BASK Areni se igra od 16:30. Domaći BASK je u ulozi favorita protiv Torlaka koji dosta slabo igra ovog proleća.
Četiri susreta su na programu u subotu. U matineu od 10 sati Sinđelić sa novim trenerom dočekuje veoma dobru ekipu Brodarca. Popodnevni termin od 16:30 je rezevisan za još tri utakmice. Lider Zemun gostuje u Borči ekipi BSK-a. Pre par dana ova dva rivala su odmerili snage u Kupu Beograda gde je uspešniji bio tim iz Gornje Varoši. Drugoplasirani OFK Beograd je na Karaburmi veliki favorit protiv Radničkog iz Obrenovca. U Dobanovcima domaća Budućnost će ugostiti zahuktali Teleoptik.
Drugi dan vikenda nedelja će gledaocima ponuditi dva meča. Već otpisani Borac u Lazarevcu dočekuje Prvu iskru iz Bariča. Utakmica počinje od 10 časova. Zvezdara nakon poraza u prošlom kolu od Teleoptika želi pred svojim navijačima da se iskupi pobedom. Na Bulbulder dolazi ekipa Ušća. Ovaj susret počinje od 16 i 30.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE