Search
Close this search box.
344294140_1003107044429126_6367195276423315971_n
VREME ČITANJA: 2 min

Tekstilac sa tri igrača u timu 24. kola Srpske lige Vojvodina

Izabrana je najbolja prva postava 24. kola Srpske lige Vojvodina, a u timu se nalazi čak tri igrača lidera na tabeli.
Tekstilac sa tri igrača u timu kola. Naftagas i Jedinstvo iz Stare Pazove imaju po dva igrača, a OFK Bačka, Prvi Maj, Stanišić i Bečej 1918 imaju po jednog igrača.
Ivan Davidović je četvrti put ovog proleća u timu kola, Dragoslav Sremčević i Miloš Savanović po treći put, Bojan Vukmirović, Filip Pađen, Dejan Đurić, Mladen Veselinović i Marko Samardžić su tu po drugi put, a prvi put su tu Ognjen Stanić, Itan Derviši i Mitar Milanović po prvi put.
Tekstilac iz Odžaka je trijumfovao “kraj Štranda” nad Kabelom rezultatom 3:1, a Dejan Đurić (vezni igrač), Mladen Veselinović (levi bek) i Ivan Davidović (desni bek) odabrani su u tim kola. Đurić i Davidović su bili strelci, a Tekstilac je učvrstio prvo mesto.
Naftagas iz Elemira je zabeležio pobedu u Adorjanu nad Tisom u derbiju kola rezultatom 2:1, a Marko Samardžić (štoper) i Miloš Savanović (napadač) su pogodili mrežu i odneli važna tri boda u Elemir.
Jedinstvo iz Stare Pazove je trijumfovalo na gostovanju u opštinskom derbiju. Ubedljiva pobeda od 3:0 u Belegišu nad Podunavcem nametnula je dva igrača iz tog sastava, Mitar Milanović (vezni igrač) i Filip Pađen (napadač) su izabrani u tim kola, a upravo ovaj tandem je postigao odlučujuće pogotke za pobedu.
OFK Bačka je remizirala u Novim Banovcima protiv Omladinca (rezultat 0:0), a Dragoslav Sremčević (štoper) je izabran u tim kola.
Golman Prvog Maja Bojan Vukmirović izabran je u tim kola, a njegov tim je remizirao u Kuli sa Hajdukom 1912 (rezultatom 0:0), a upravo je Bojan bio “čovek odluke” sa nekoliko izuzetnih odbrana spasao svoj tim poraza.
Stanišić je uzeo važan bod na svom terenu protiv Dinama 1945 iz Pančeva (rezultat 1:1), a Ognjen Stanić (vezni igrač) je izabran jer je ostvario najzapaženiju ulogu kao igrač sa tog meča.
Bečej 1918 je “bacio na kolena” fenjeraša iz Zrenjanina, ekipa Radničkog je doživela katastrofu a za to se pobrinuo fantastični Itan Derviši (napadač) sa het-trikom u mreži tima sa začelja.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Tekstilac sa tri igrača u timu 24. kola Srpske lige Vojvodina

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina