Search
Close this search box.
1683058941628
VREME ČITANJA: 1 min

Borac, Fap i OFK Mihajlovac sa po dva igrača u timu kola

Izabran je najbolji tim 24. kola Srpske lige „Zapad“.
Tri ekipe imaju po dva igrača u timu kola. Borac je u u derbiju prvenstva savladao Smederevo sa 2:1. Slavoljub Đokić je dao jedan od golova za svoj tim i zauzeo je mesto na desnom krilu, dok je golman Vasilije Žunić sjajno branio. OFK Mihajlovac je pobedio Rađevac u Krupnju sa 4:1 uz dva gola veziste Srefana Arsenijevića i jedan pogodak levog beka Alekse Bajčića. Fap je bio siguran u Priboju protiv Reala iz Podunavaca, slavio je rezultatom 3:0. Levo krilo Veljko Bogićević je postigao jedan od golova, dok je Kosta Janjić bio asistent za jedan gol i nad njim je načinjen penal koji je njegova ekipa realizovala. U timu kola je na poziciji desnog beka.
Pet timova je sa po jednim fudbalerom u idealnom timu. Mačva je u Bogatiću bila bolja od Sloge iz Bajiene Bašte sa 2:1 uz jedan pogodak štopera Vladimira Tomića. Drugi štoper u timu je Nemanja Isidorović koji je takođe bio strelac u pobedu Budućnosti iz Valjeva protiv Tutina rezultatom 2:1.
Luka Maksimović ofanzivni vezista Takova je dao jedini gol u pobedi njegovog tima protiv Budućnosti u Arilju. Polet iz Ljubića je kod kuće preokretom pobedio Slogu iz Kraljeva sa 2:1. Napadač Petar Gavrović je bio strelac izjednačujućeg gola. Mladi radnik je pobedio u Požarevcu Slogu iz Požege sa 2:0 uz jedan pogodak napadača Nikola Stanisavljevića.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad