Search
Close this search box.
1682976158976
VREME ČITANJA: 1 min

Na Zapadu neizvesno do kraja

Odigrane su utakmice 24. kola Srpske lige „Zapad“.
Veliki derbi u Čačku između dve prvoplasirane ekipe pripao je domaćinu. Borac je pobedio lidera Smederevo sa 2:1 i prišao gostima na samo bod zaostatka. Gledali smo odličan fudbal u gradu kraj Morave. Do kraja prvenstva nas očekuje neizvesna trka za prvo mesto i plasman u Prvu ligu.
Fap je u Priboju bio siguran protiv Reala iz Podunavaca, zabeležio je ubedljivu pobedu od 3:0. U Ljubiću domaći Polet je sa dva gola u finišu napravio preokret i savladao Slogu iz Kraljeva sa 2:1. Budućnost iz Arilja je na domaćem terenu poražena od Takova iz Gornjeg Milanovca sa 1:0 i ostala na dnu tabele. Neočekivano ubedljiva pobeda OFK Mihajlovca u Krupnju protiv domaćeg Rađevca od 4:1.
Budućnost je u Valjevu opravdala ulogu favorita i sa 2:1 pobedila ekipu Tutina. Vrlo bitna pobeda Mačve iz Bogatića u borbi za opstanak na domaćem terenu protiv Sloge iz Bajine Bašte rezultatom 2:1. Takođe nakon serije loših rezultata i promene trenera Mladi radnik je zabeležio važnu pobedu u borbi za opstanak. U Požarevcu je savladana ekipa Sloge iz Požege sa 2:0.
Foto: Instagram borac_cacak

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad