Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Kiks Piroćanaca, Dunav predubok za Radnički

Napadali su Piroćanci stvorili nekoliko povoljnih prilika za gol, ali je raspoloženi Ivan Marunić uspeo da sačiva mrežu gostiju iz Prahova.
Ušli su u ovaj duel domaći bez Dojkića (crveni karton), Adžibabe (otišao na probu u Emirate), Kostića – Milutinovića i Stojanova zbog žutih kartona, i već duže vreme zbog povrede odsutnog Božidara Mančića. I pored kadrovskih problema, Radnički je važio za velikog favorita.
Na terenu ekipa Dunava koja je još jednom potvrdila kvalitet i odličnu formu, pa na improvozivanoj tabele prolećne polusezone srpskoligaš iz Prahova ima samo 2 boda manje od današnjeg rivala.
Domaćin je od starta napadao, a na prvu ozbiljnu priliku čekalo se do 30. minuta. Posle udarca Ristova lopta se odbila do Đurovića koji je šutirao “iz prve”ali je prečka bila save saveznik ekipe iz Prahova.
U završnici prvog dela igre najbolja prilika za domaće. Brzonogi Nemanja Mančić je izašao sam ispred golmana Marunića, ali je odlični čuvar mreže gostiju uspeo da zaustavi lob udarac.
U nastavku nervozna igra, bez prilika za gol koje bi mogle da uđu u kategoriju”stopostotnih”. Na kraju radost gostiju koji su ovim bodom napravili važan, možda i odlučujući iskorak ka opstanku u Srpskoj ligi Istok.
Foto: FK Budućnost Popovac

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok