Search
Close this search box.
340355252_575251231416619_864362000724834185_n
VREME ČITANJA: 2 min

Srđan Cvetković – najbolji igrač 23. kola SLV

Za najboljeg igrača 23. kola Srpske lige Vojvodina vašim glasovima na našem portalu pobedu je odneo Srđan Cvetković fudbaler Prvog Maja iz Rume.
Prvi put ove sezone u najboljoj postavi, prvi put ovog proleća i prvi put kao najbolji igrač kola. 19-godišnji Srđan Cvetković fudbaler na poziciji sredine terena (krilo, prednji vezni) doprineo je pobedi svog tima na domaćem terenu protiv Bečeja 1918 (rezultat 3:0).
Iako nije imao konkretan učinak u vidu golova i asistencija, svojom igrom i potezima se nametnuo i ono što je najbitnije bio odličan u očima gledaoca koji su ga kasnije i izabrali za najboljeg igrača.
Obavili smo jedan intervjuu sa Srđanom:
Kako si ti video svoju partiju u ovom kolu u kojoj je tvoja ekipa zabeležila ubedljivu pobedu?
“Zadovoljan sam svojom partijom, ali mislim da uvek može i mora bolje.”
Da li si zadovoljan partijama svoje ekipe ove sezone i šta bi promenio da možeš vratiti vreme?
“Kao mlad igrač uvek se fokusiram na uputstva trenera Slavena Kovačevića i Gorana Boškovića, koji kao što se može videti po rezultatima rade odličan posao. Zadovoljan sam igrom svog tima, ovo je sjajna ekipa u kojoj ima mnogo kvalitetnih igrača i od kojih može mnogo da se nauči. Ništa ne bi menjao jer mislim da smo iz svakog poraza izvukli lekciju koji nas sad čini boljom ekipom.”
Koja utakmice je po tebi bila upečatljiva u ovoj sezoni, po tvom mišljenju u kojoj utakmici je tvoja ekipa odigrala najbolji fudbal?
“Najupečatljivija utakmica u dosadašnjem delu sezone bila je ona protiv Jedinstva iz Stare Pazove. U tom trenutku oni su bili lideri na tabeli, a mi smo ih na domaćem terenu deklasirali rezultatom 4:0.”
Na kraju, šta bi poručio svojim glasačima?
“Želeo bi da se ovim putem zahvalim na glasovima i podršci koja mi mnogo znači.”
Srđan Cvetković je svoje prve fudbalske korake počeo sa 6 godina u ŠF Sunce iz Rume. Na preporuku trenera u 8 godini odlazi u mlađe kategorije FK Partizan gde je trenirao do svoje 14 navršene godine. Nakon toga, vratio se u Rumu, gde je prošao kroz kadetsku i omladinsku sekciju GFK Slovena.
Na poziv članova uprave Prvog Maja iz Rume, sa svojih 17 godina dobija priliku da se oproba u seniorskom fudbalu, gde se i sada nalazi i čiji je član jednu i po sezonu. Čestitamo Srđanu na izuzetnoj partiji u ovom kolu i pružamo mu podršku u daljoj karijeri.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Srđan Cvetković – najbolji igrač 23. kola SLV

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina