Search
Close this search box.
340437625_938611744138420_9121629658739802331_n
VREME ČITANJA: 1 min

Sloboda ili OFK Kikinda: meč koji odlučuje prvaka VFL Istok?

Ovog vikenda na programu 24. kolo Vojvođanske lige Istok. Svi mečevi se igraju u terminu od 16 i 30 časova. Gradski derbi će odlučiti prvaka, da li će se trka zakuvati ili će se OFK Kikinda ekspresno vratiti u Srpsku ligu?
Derbi sezone, gradski rivali. Lider na tabeli i drugoplasirana ekipa. Sloboda će u Novim Kozarcima doćekati OFK Kikindu i taj meč može rešiti sve dileme. OFK Kikinda posle nestabilnih igara i rezultata, vezala tri uspeha i odvojila se na tabeli, a pobeda joj donosi titulu, dok poraz približava Slobodu na tri koraka, na drugoj strani Sloboda u dosta promenljivoj formi ulazi u ovaj meč.
Na začelju isto tako, Mladost iz Omoljice i Begej iz Žitišta. Duel u Omoljici će biti ključan za oba tima. Mladost da izađe iz mini krize rezultata, a Begej da nastavi niz od dva uspeha, blagu prednost ima domaćin.
Čini se da Jedinstvo Stević gubi korak u bici za opstanak, dok će važne mečeve igrati Omladinac FAM iz Botoša i ŽAK iz Kikinde. U vrhu isto tako Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva osluškuje ishod u Novim Kozarcima od koga bi mogao i da profitira.
Parovi 24. kola: Kozara – Proleter Banatski Karlovac, Jedinstvo Stević – Crvena Zvezda Rusko Selo, Sloboda Novi Kozarci – OFK Kikinda, Jedinstvo Banatsko Karađorđevo – Radnički Kovin (subota), ŽAK Kikinda – Vojvodina 1928, Mladost Omoljica – Begej Žitište, Polet Idvor – Jedinstvo Vlajkovac, Omladinac FAM – Borac Starčevo (nedelja).

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 1 min

Sloboda ili OFK Kikinda: meč koji odlučuje prvaka VFL Istok?

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”