Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Piroćanci dočekuju zahuktali Dunav, Leskovčani na iskušenju u Zaječaru

U 24. kolu Srpske lige Istok nekoliko duela koji će privući veliku pažnju ljubitelja fudbala.
Vodeći tandem će na megdan “davljenicima”. Radnički u Pirotu dočekuje zahuktalti Dunav koji je ovog proleća osvojio samo 2 boda manje od nedeljnog rivala. Domaćin će prema najavama na teren bez petorice igrača: ranije povređenog Božidara Mančića, Kamenovića, Kostića – Milutinovića, Stojanova i Dojkića koji je posle tuče u derbiju sezone dobio kaznu od 1 utakmice neigranja.
Na mnogo većem iskušenju će biti Leskovčani koji u Zaječaru izlaze na megdan Timoku, kome su bodovi neophodni kako bi zadržao nadu u opstanak u ligi. I Dubočica ima problema zbog kartona, u sezoni u kojoj su igrači Dubočice prema zvaničnim podacima dobili više kartona od rivalskog sastava iz Pirota.
Derbi kola se prema pozicijama na tabeli igrau Popovcu. Zahuktala Budućnost dočekuje SFS Borac koji se ovog proleća učvrstio u vrhu srpskoligaškog karavana. U Budućnosti i dalje žale za oduzetim bodovima, ali i remijima ovog proleća na domaćem terenu u duelima sa Vlasinom, Dunavom i Pčinjom. Da su slavili u tim duelima Popovčani bi bili u rame Leskovčanima i Piroćancima sa 52 boda.
Jedinstvo u Paraćinu dočekuje Car Konstantin u ulozi apsolutnog favorita. Favorita nema u duelima u Jagodini gde gostuje Meševo, ali i u Svilajncu gde Radnički dočekuje Timočanin.
Vlasina i Pčinja borbu za opstanak nastavljaju duelom u Vlasotincu. Ništa manje zanimljivo neće biti ni u Prokuplju gde Topličanin želi do bodova spasa u utakmici sa Brzim Brodom.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok