Search
Close this search box.
1682703194042
VREME ČITANJA: 1 min

Čačak na nogama

Ovaj vikend nam donosi pravu fudblasku poslaticu.
U derbi meču 24. kola Srpske lige „Zapad“ sutra se u Čačku sastaju dve prvoplasirane ekipe. Drugoplasirani Borac će dočekati lidera Smederevo. Smederevci imaju 4 boda više od Čačana, prvi duel u Smederevu je završen nerešeno. Ovaj duel može mnogo toga reši, ali i ne mora ništa. Utakmica počinje od 16 časova.
Pored meča u Čačku u ovom terminu u subotu se igraju još 4 utakmice. U Valjevu domaća Budućnost će ugostiti Tutin. Prednost je na strani tima iz Valjeva. Fap je u Priboju sa novim trenerom Dragišom Žunićem veliki favorit protiv Reala iz Podunavaca. Mačva u Bogatiću se sastaje sa ekipom Sloge iz Bajine Bašte. Oba tima su osokoljena dobrim rezultatima u prethodnom kolu. Izuzetno važan meč za Mladi radnik u Požarevcu u borbi za opstanak. Novi trener Nenad Grozdić ima težak zadatak na početku novog posla, pošto njegova ekipa dočekuje Slogu iz Požege.
U nedelju će biti odigrana još 3 susreta.U prepodnevnom terminu od 11 časova u Ljubiću se igra komšijski derbi između domaćeg Poleta i Sloge iz Kraljeva. Od 16 časova poslednjeplasirana Budućnost u Arilju je domaćin Takovu iz Gornjeg Milanovca. U Krupnju Rađevac se sastaje sa OFK Mihajlovcem. To je duel dve ekipe iz sredine tabele.
Foto: FK Borac Čačak

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad