Search
Close this search box.
1682368294110
VREME ČITANJA: 1 min

Zvezdara, Radnički I Zemun sa po dva igrača u timu kola

Izabran je najbolji tim 23. kola Srpske lige „Beograd“.
Po dva igrača u timu kola imaju Zvezdara, Radnički i Zemun. Tim sa Bulbildera je sa 5:0 pobedio Borac iz Lazarevca. Ofanzivni vezista Nikola Karić je dao dva gola, dok je odličan bio i desni bek Aleksandar Gusnić. Zemun je sa 2:0 pobedio Budućnost iz Dobanovaca. Andereja Lazović je dao jedan gol, u timu je na poziciji desnog krila. Na golu je mladi čuvar tima iz Gornje varoši Dejan Davidović. Radnički iz Obrenovca je deklasirao Jedinstvo iz Surčina sa 5:0 uz dva gola štopera Uroša Vukašinovića. Vezista Nenad Ivanić je bio strelac jednog gola.
Pet timova ima po jednog igrača. Ušće je bilo bolje od BASK-a sa 1:0 uz pogodak napadača Nikole Gajića. OFK Beograd je u Bariču pobedio domaću Prvu iskru sa 1:0 golom Filipa Kasalice. Iskusni igrač je ovoga puta na poziciji levog beka.
Brodarac i BSK su igrali nerešeno 2:0. Dva gola za domaće je postigao levokrilni napadač Dimitrije Tabaković, dok je dvostruki strelac za goste bio špic Luka Rančić. Teleoptik je minimalcem od 1:0 pobedio Sinđelić. Gol odluke je delo štopera Luke Subotića.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE