Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Uroš Jemović, golgeter Radničkog iz Svilajnca, najbolji igrač 22. kola Srpske lige Istok

Napadač Radničkog iz Svilajnca Uroš Jemović izabran je glasovima čitalaca Msporta za najboljeg igrača 22. kola Srpske lige Istok.
U utakmici sa Car Konstantinom Jemović je postigao het-trik i tako zapečatio sudbinu srpskoligaša iz Niša.
Čitaoci Msporta izabrali su te za najboljeg igrača 22. kola Srpske lige Istok. Koliko znači jedno ovakvo priznanje mladom igraču?
“Ovakvo priznanje svakako znači svakom mladom igraču i daje mu motivaciju da nastavi i u budućnosti da vredno radi” – rekao je u intervjuu za Msport Uroš Jedmović
Radnički ovog proleća igra dobro. Posle ubedljivih 7:0 protiv Car Konstantina pobedili ste i Pčinju u Trgovištu. Šta je presudilo u ovim duelima?
“U duel protiv Car Konstantina smo ušli jako motivisano i dobro, ali i sa velikim oprezom. Iako je Car Konstantin mlada ekipa u poslednje vreme beleže dobre partije i niko ih nije pobedio lako. Utakmica u Trgovištu bila je izuzetno teška. Pčinja je jedan od najboljih protivnika na domaćem terenu, ali smo dobrom igrom i borbom stigli do zaslužene pobede.”
Kakva su očekivanja do kraja sezone? Šta je cilj Radničkog?
“Da pre svega nastavimo sa dobrim igrama i pobedama, i da sezonu završimo među prve 4 ekipe.”
Kakvi su tvoji lični planovi i očekivanja i do kraja ove sezone, ali za nastavak karijere?.
“Moji licni planovi su da postignem sto vise golova do kraja sezone i dobrim igrama pomognem ekipi da ostvari svoj cilj.A sto se tice planova za nastavak karijere,ne krijem zadovoljstvo u Radnickom, u klubu sve funkcionise besprekorno, ali se nadam pozivu za visi rang” – istakao je u razgovoru za Msport Uroš Jemović, golgeter Radničkog iz Svilajnac.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok